[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》「54」9周年開催中+準備大大大人氣合作

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
原來期間出過呢啲 唔講唔知

仲有同過呢隻驚合作,唔記得乜嚟
歷史遺留下的產物
呢啲真係得個儲字
仲有亞爾斯蘭戰記

同埋好早期有同一隻叫梅露可物語既驚合作過
唔知隻野執左未
我有13號機同kap01
初初最前幾次既合作應該係keroro,梅路可物語,
阿爾斯蘭戰記,eva劇場版,地平線,魔法少女小圓
仲有七大罪同埋鋼鍊係前前後後
原來係亞爾蘭戰記我以為係王者天下
啱呀 依隻驚輸出永遠都會愈出愈多愈大力 但輔助角從來先係最重要又好容易會比人睇少
所以之前有巴問我都分析最大獎一定係琉 比我就一定all in落去琉up pool度
唔理~係地錯就抽爆!
第一個合作應該係本家嘅公主踢、之後應該係梅露可1。
準備好了
btw我上次係想要芬,覺得佢好型
今次有上修 應該加速攻比佢 依家要做5CD白板先可以坦到傷太難上場
仲有低配置高倍率隊長
cls 兩年前已經3x 倍,而家仲岀緊2x 尾既隊長技
打個緊咩戰場,滅關嚟
係到磨緊佢,磨咗50turn
舊合作根本就比人遺棄左

打咗兩日
想問下果d exp鷹係咪直接寶玉化就得

諗住打下石,一睇
嘩?呢關1.9%通關
都係抖下算
%係參考架遮
手頭現在d屈機棋秒哂佢唔難
呢關都秒得哂
睇攻擊力倍率無用 前排仲有一隻40倍LS但好難做到
主要一個隊長優唔優秀都係睇佢
1. LS倍率條件容唔容易達成 (30combo先有40倍攻就無用)
2. 自身可唔可以達成倍率條件 (至誠依啲自己做唔到既就等於讓一個人)
3. 倍率條件容唔容易消失 (90%血先有30倍攻比人撞一撞就變白板)
4. 生存力 (倍血/減傷)
5. 倍率以外有無其他加成 (復活/回避提升/追擊/反打)
仲有一個最近好常見既係佢有無分段式倍率 (全隊X倍攻、達成某個條件再X倍攻) 分段式既LS係可以避免因為封技/+CD依啲開唔到技既情況下達成唔到自身LS條件變白板
如果一個隊長可以令隊伍生存力大大提高 即使佢只有25倍LS都係一個好高規格既隊長
PAD其實依家都係行緊依條路去控制倍率澎漲(雖然都係澎漲到傻)
一係低要求高倍率低生存力
一係達成要求極高但換嚟高倍率高生存力
仲有達成要求唔太高但有高倍率高生存力既無腦水木潛同火光跑
lm十週年睇表演
厲害
前面果d高倍陷阱踩兩野一條血啦
boss唔好問我,唔記得點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞