[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》「54」9周年開催中+準備大大大人氣合作

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
0課撚必勝
Miss咗最後既技噏
岀過一次就冇再岀
再等1年
咁就要靠各位課長
佢巨人D野都幾廢下
當時都唔覺好用
4月有燒肺卷回血
用當時標準都算唔錯

艾倫食正大高反時代條水 但係覺醒完冇速攻
米卡莎水屬版火機
兵長唯一物理自動追炮
準備拎黎買steam deck
玩返電腦啦
唔啦俾老婆睇到我打機會出事,拎住steam 可以係公司玩
咁嚴
睇巴哈D人話今期地錯其實都唔勁,RANK A到RANK S左右,抽以前都話OK,但抽新既冇愛可以PASS
抽到新嘅咪當執到
舊嘅都ok唔錯
總括而言就係可以輕輕抽下咁樣
強追就不了
加強合作既策劃係天元之後已經完左
班台仔係咁 次次都屌咗先 然後又仆住去抽
而且光魂神set得太勁 次次都拎佢嚟比較

係咪得我覺得光貝睇落去好勁
就咁睇主動技得450倍連鎖追擊,但係配合埋tp技15倍攻、反擊會再觸發連鎖追擊、連鎖追擊會食反擊魂,單體輸出倍率已經去到20250倍,唔洗去到25倍攻已經夠殺絕大部份嘅boss

光貝成個setting睇落去似係用嚟打新暗塔,反擊同連鎖追擊都冇被針對,開一次技夠秒一條血
信巴哈一成就死啦
成日話SKIP SKIP SKIP
一陣SKIP完有關要用到呢D唯一唯二野就係度係咁叫春話自己係XY難民/營運可恥,
成班ON9仔咁
最經典就係老母修果期,有人話共犯CC冇輸出唔係大獎,卡蓮先係大獎
我買二手ac 冇共犯已經揼哂春
卡蓮都當大獎已經知on9 鐵打的輔助 流水的輸出 係全部game 通用
我買初始就選左惠惠+魯魯cc玩到而家
卡蓮係勁既,但復刻一次出左共犯cc,已經超左班
現在計輸出都係勁,加埋nice ass加成.
只不過話佢係唯一大獎係on9遮
我覺得卡蓮最大價值就係有動畫同大奶奶
個期我冇玩,每日登入拎石算
有冇人仲有印象 初初最前幾次既合作係邊啲
只係記得有軍曹
好奇仲有冇初代acc 仲玩到而家
軍曹之後應該係eva嚟,跟住可能係鋼鍊或者王者天下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞