[I/A] 蔚藍檔案 Blue Archive(6)Mika邊個? 唔識喎

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
基本上係,復刻唔計
上次新年限同mika都係,運動會都係
太空占領戰
夏萊衫限
唯一一次阿拜多斯泳裝個次生放送冇限
肯出聯邦學生會未
斷估都唔會咁快出黑子
日服生放送

SH唔專二櫻子了
開左
埃及夏活part1冇限定姐
但係個陣生放好似包埋part2同100抽
2個生放送黎
阿拜多斯泳裝(冇限)
https://www.youtube.com/watch?v=lJeyREJ0Ka8
1.5周年水星野+免費100抽
https://www.youtube.com/watch?v=2WLDeYlSnfU
想要リン
sor ching 真係唔記得晒
多謝提醒
儲得1井
櫻子改完立繪就落地
今次仲唔係渚
聖亞幾時都出埋黎
唔好出三一啦,無素材
一陣出格黑娜咪又係死
至少有一個月儲料
係國際服睇多次伊甸4章又哭撚左
而且亦都好感動D翻譯咁正常
哋bgm入得好靚
有石收
雖然用模擬器玩冇彈app問題
▎ 2/14(二)無中斷更新公告&部分裝置閃退現象相關說明
為了提供穩定的遊戲環境,2月14日(二)預計進行無中斷更新。
[2月14日(二)無中斷更新公告]
1. 時間: 2月14日(二) 19:20~19:40
2. 影響: 作業期間內可以使用遊戲但是有可能會發生瞬斷現象,因此在該期間內請先盡量避免進行招募、戰術大賽等主要內容。
3. 修正內容:
- 部分帳號無法登入遊戲的現象修正。
另外,針對可用記憶體不足導致的閃退現象也在此跟各位老師說明。
為了解決該問題目前正在準備更新應用程式。待相關更新準備完成後,會再透過追加公告通知各位老師。
另外對於未能提供良好的服務我們也感到非常抱歉,為此準備了補償。
- 發送補償 : 青輝石600個
- 發送日程 : 2023年2月14日(二)下午8點~ 2023年2月21日(二)下午10點59分為止(每帳號1次、郵件保管天數7天) 
 * 在信箱可確認到標題為「造成不便很抱歉」的郵件。
為了提供給各位老師更加良好的遊戲環境,我們會持續努力。
※ 參考事項
∙ 該公告內容有可能會變更、修正或刪除,煩請持續留意。
又送
夜貓根據之前解包又未實裝嘅野 list左生放可能講嘅野出黎

齊人
日版出咁耐未見過4隻一齊上
水大叔出之前嘅主教好似有?
嗰陣時紗織都未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞