[I/A] 蔚藍檔案 Blue Archive(6)Mika邊個? 唔識喎

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
話說日版無論開game, 轉page都smooth好多
係邊次更新開始
係咪1.5週年?
個陣好似ui有大更
應該唔係, 1.5就係水星野
如果係既國際服就跟上左
諗諗下係咪os唔轉日文就入唔到game個次
我買個初始個場得4個活人
佢會唔會好似公主咁重置個pvp同重新分場?
我個區有條友73唔夠打
勁能到
唔洗再攞銅零件
社長冇專2好似用其他仲好?
ヒフミ 一早中左多左d母豬石咋
過左6%先開始玩無乜角卡關諗住補隻打手,諗住除左ヒフミ中邊隻都有用點知就比錢買難受
一怒之下抽晒百幾抽多左隻單車シロコ可以推番圖,但之後應該乜都唔洗抽

睇黎隻驚嘅正確用法都係上pixiv睇圖
呢種心態根本就唔應該玩任何關運氣事嘅野
唔出漢堡都應該偷笑啦
又唔係自選包生仔
依隻game都係比你睇完故事養下生
打唔贏咪高lv再打
都係,6%池放左2井落去
人權角列表得返小春同亞子未中,仲有超得卷未用等埋水忍池井埋再睇
新手個pool得8隻野,除左佢最差都係アリス
個重點係比完錢得d新手期已經可以刷嘅嘢係好撚唔爽
真 劇情先係重點
睇下劇情對角色有愛可以更加堅定咁玩落去
養生game卡關真係刷下裝升lv就自然夠打
本身特殊3倍同N 3倍撞
改左做同H 3倍撞
雖然叫好左少少
但咁撞都唔係咁好

▎「特殊任務3倍活動」 日程變更事前通知
​
大家好,這裡是蔚藍檔案。
​
先前透過「出差! 百夜堂更新紀念3倍活動」公告告知的「特殊任務3倍活動」進行時間預計變更,特此公告事先告知各位老師。
​
為了讓各位老師能夠建立更有效率的AP消耗規劃,因此預計變更活動進行期間。
​
[特殊任務3倍活動進行日程]
- 變更時間 : 2月21日(二) 上午3點 ~ 2月28日(二) 上午2點59分為止
​
* 「任務(Normal)3倍活動」、「任務(hard)3倍活動」進行時間不變。
* 2月3倍活動的整體日程可透過 [出差! 百夜堂更新紀念3倍活動] 公告確認。
​https://m.nexon.com/forum/thread/103072
為了讓老師們可以愉快地遊玩蔚藍檔案,我們會持續努力。
得罪講句 見到話愛麗絲廢已經唔洗睇
唔啱你用唔代表廢
愛麗絲打雞絕對唔廢,我每次打雞上一檔都有帶佢

淨係講推圖 佢條闊aoe好用過冇練嘅神秘狙,又無減傷
靜子夠廢啦 冇佢你黑白ins入都冇資格
官方派體得唔得 乜鬼都缺
新手期日富美陪左我好耐

上次打總力雞同今次色彩雞

都係靠佢頂死光
國際上期考試佢都係MVP
無話佢廢,你望下個pool就知其他係隻隻都勁,當中相對上無咁勁嘅就係佢(除左ヒフミ),所以話中アリス都好,而咁多隻最無用就係我中個隻
我都有用黎推圖,但佢升星好似真係無乜用,固有武器都係加血就無
咁你咪攞資源去升其他角囉
響 伊織 狗坦 小護士 168
就係無先想抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞