《Apex Legends》討論區 #83 ALGS

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有df呢隊魚腩 唔驚
The Guard都叫做試過谷底跳上嚟食雞丫
100T真係直播都無見過咁

反而Dream fire食過兩次雞
百弟智障到全個場既鬼佬陪佢扮心心
排21跌落敗組
TSM d發揮太唔穩定
咁而家cr 連魚腩都不如
雖然真係希望CR 入到
https://youtu.be/WS7DZtKJue8
屌原來琴晚hal係先正面one clip mande 再one clip hakis都仲未爆甲,roller 太癡線
Play off rank 1都叫唔穩定
PARKHA琴晚表現真係戰犯級
正想講
但佢地真係未發揮到上限嘅
Hal: I need light ammo
hal嘅horizon q
evan嘅自爆下限就見到晒但就未見到個上限
最尾嗰round都係正常regular咁打冇乜特別
相反obly
覺得bolin 好想打出身價
Tao作為主call 壓唔住
搞到 百弟 都要出埋聲

btw 好似好多人唔鍾意百弟 🤣🤣
百波基本上係同一類人 不過波相對更臭朵
我兩個都有睇過下台
兩個都好勁
百弟感覺無咁囂屎
巨嬰:全部都係契弟 亞洲我最勁
全地球都係踏腳石 用嚟中出即飛上位用
mande嗰下係度對緊jordon
但同hakis打嗰下完全係fair 1v1完全體現到roller有幾勁
slide緊都可以跟到槍就咁hipfire 1clip左hakis
嗰個距離hakis得wingman同flatline完全唔係roller對手
dz先真係冇存在感 100T成日挨到頭5
只係主台唔睇佢地視點
btw winner bracket冇左flora alliance終於唔駛contest
雖然佢地第二日轉左去launch site但老實講嗰個位d loot差過thermal好多
打敗組呢堆魚腩ras有機carry到入round 2
上次都係敗組打返起啲狀態
CR今日換番mainy添
CR轉mainy打
ALL 3個m&k都打到咁真係算ok
Btw ALL+Mande都真係幾高人氣,成日見有鏡頭啲鬼佬都鳩叫歡呼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞