《Apex Legends》討論區 #83 ALGS

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Restia owo以前幾勁,但宜家好似都唔打比賽
好似之前apac n pro league final定唔知邊度打到成10幾隊mp都幾刺激
replay
今次lan aurora同fire beavers冇得打真係好可惜
emea pro league頭兩名都冇份仲要兩隊都係係咁捉3v3狂推嘅隊黎
Restia比賽有勁過咩
好戥百弟慘 場場都要爆血管
d人係佢自己搵 慘咩
台灣 仲有小賢個堆 都幾勁
但人氣唔太高

依個廢開架喎ching
搵觀眾刷一萬定八千dmg過陣有
勁條春咩 上年同owo佢地打algs現哂形 call得柒又死都唔認錯
正宗傻撚黎 小器扮大方
d人係佢自己搵 慘咩
台灣 仲有小賢個堆 都幾勁
但人氣唔太高
Restia勁條春咩 上年同owo佢地打algs現哂形 call得柒又死都唔認錯
人地贏過selly 一次 咁多架
個時睇Live 佢地下下見到有隊就衝去搞 根本就諗住打到完場 佢地玩守圈都食到啦其實 佢地擺到明9玩(仲要咁快50分)
我都殺過bolin啦
當時佢地個組合係要咁玩 當時gibby meta未過氣
佢地就係要喺圈仲大嘅時候快速食多幾隊3v3等尾圈唔可以太多人
有幾場佢地試過early ring喺thermal比人打到仆街
波靈尾圈不受控制 唔知要分定咩當Solo咁打去自殺
好似打左十個鐘?
tsm all nrg
owo本身同阿賢都係打好玩
restia根本普通頂獵料
owo同佢隊友炒大獲個期咪加過佢入去 啲call又咪無料
開下台馬後炮最叻啦
所以佢醒目 全職做streamer content creator 搵錢好過
8 個鐘13場
apac north final
牙甜 Hal
睇返hal對yuki條片個caster都幾撚odd
yuki is monster but hal is better
呢段幾撚好笑
笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞