【Thank You Cédric】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCDXXIII

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
之前個frd急停斷咗 企佢隔離聽到啪一聲
依家對急停有ptsd
女同事成日都辱罵我
想問下佢係咪想博我注意?
純粹係你抵屌
好撚辛苦
有時真係想提早移民算
你做唔到野呀柒頭
AP手足個個都辱罵你啦
又比signal ?
琴晚問我阿po係咪真係有幾個esr個位巴打,留意返呢個會員都係叫esr
有冇人對hogwarts legacy有性趣
d女主動走埋去識你
🗣️ "In every club I've played, I've had a turbulent start. It's incredible. I went to Verona, they didn't want me there...the same in the 4th Division. It was hard at Napoli until Sarri came. I played for him at Chelsea, but the critics said I was his son, I was slow, I wasn't helping the team..."

Arsenal fans my provide a little more patience for Jorginho! 🙏🔴
仿草
ESR 好似唔見係training
傷鳩咗
你小朋友讀國際學校?
做完手術又傷,操得返起都收咧,今季唔洗預佢,有芝士腸同托沙夠踢
我都試過 我傳左個醫院波比隊友 佢急停啪一聲抱住腳

屌耶星 果陣唔開心左好耐
步牛奶仔後塵
學前班都十萬八萬依家啲家長玩到好大的
唔預會好玩, 似係好多差唔多樣既任務要你狂做
但我係哈利迷點都會買
我計過其實120k係香港都唔夠養小朋友
係,冇掂到人
想瀨人都唔得
係,N班同K1-3每年學費都10萬左右
我諗係哈利迷都會買諗緊好唔好pre order
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞