【Thank You Cédric】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMCDXXIII

1001 回覆
19 Like 6 Dislike
我哋老派算唔算智慧型罪犯?
一黎冇留低證據,二黎喺西班牙老x完識着草去英國,三黎仲投靠埋伊斯蘭勢力,真係無人搞到佢
依家睇住班同行身敗名裂,自己就等緊七冠
kxxxxxxxxxxxxxxxxxxx同osim雞勁撚到痴線
講真 有陳同佳level
嗰場真係呢世都記得
垃圾龍門輸兩球近柱
而家隊疤未必過到獌
當年第二日考試
個晚成晚無訓
朝早就著住件阿狗衫去考
最後炒埋
暑假已經話要簽kvxxxxxxxxx
一樣
嗰晚完全瞓唔到
難忘雲加三季稱霸 然而如今只剩歐霸
如完場時獲取歐超盃資格 還有憾嗎
回頭雲加一世功架 成全酋長一磚一瓦
任世間笑你敗 感激你執掌阿
Merci Arsène Wenger

我愛雲加
叔叔

呢個留言咩事
贏輸唔係最大問題, 而係個陣時球會高層根本完全無爭勝的決心, 當時法明尼fit 到爆, 場場都跑上跑落, 我覺得佢比法比仔更重要, 最後竟然因為少少人工問題, 由得佢free 左去AC, 我就覺得隊波無得救, 唔睇都罷, 之後十年證明我無錯啦

唔係勝利球迷, 係用腳投票球迷, 今年開季見佢地肯大手買人, 咪第一場睇到而家(霸氣盃無睇)
迷雲贏到最後
留言個條友食屎喇
呢段野有啲熟面口
巴丁好波
2027有冇option to extend?
🚨Arsenal’s midfielder Mohamed ElNeny has decided to change agent and joins CAA Base. His contract with AFC expires in June 2023 and he could leave as a free agent, even if Gunners have an option to extend until 2024. #transfers
勝利球迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞