召喚痴線西 (220)

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
佢覺得自己好撚型㗎
第日咪到返佢啲女呃佢錢
食住ex 條水入造星
收皮啦乞衣 咁多年仲喺度發明星夢
佢個樣好似以前asiadog.com 有張叫恐怖女鬼既圖
唔好貼真係恐怖 有趣自己google 下
佢算唔算係Marf人生污點 樣衰又冇料
分咗手仲係咁比個ex消費
佢以前都俾人笑佢化紙紮/粵曲妝 粉底太白唇膏又紅
屌 好中
Btw講還講 千祈唔好post係度
真係童年陰影
佢有冇咁想岀名呀
咁真係好似丫嘛
佢哋兩公婆真係好嘔心,blue jade自己屋企人對自己咁好,但竟然簡件垃圾夾埋嚟呃屋企錢,係咪弱智㗎遲d會唔會生第三個嚟證明比大家睇佢哋仲好恩愛呢
呃nes 繼續死不悔改 買埋假Cartier 手鐲

再整多件你想佢24小時開live?
印象佢以前啲片都有出現過佢媽媽,就咁睇片都覺得佢地感情好好
如果係真,Blue Jade 屋企人應該好心痛
不過Blue Jade 就算知都唔知講啲咩或同B 離婚
感覺佢係啲要面子,自尊心,唔會認錯認低威既人
有人睇先得架,無人睇開live咪仲瘀
慎入,到底佢發生咩事
幾時
唔係幫佢口 不過係唔係只係賣多咗機票唔夠位所以upgrade佢咋
家母係某航空公司銀卡會員 有時帶我去旅行都會俾人upgraded
短途多數會up埋屋企人 不過長途就未必 所以呢個情況分開坐都正常
叫得出女婿做evil 問佢比咩個女食到咁
blue jade媽應該崩潰咗唔少

以前覺blue jade好命 細個屋企有錢成世人冇打過工生活無憂 潘多拉盒子打開後不了
油返黑白咀邊加d 血就一樣

化咗妝顯得好老50路 唔化妝又極之殘
仲衰過南瓜
Evil 晚晚對住佢素顏 都咪話唔會想偷食
payme乞衣呢個朵真係
男人老狗佢真係唔撚尷尬㗎喎
一定日日提住marf個名博上報
其實佢書都唔讀 job又唔係多 人就更加唔紅(佢自己好想紅) 係點樣自由工作咁多年都仲生存到定係年年新年po payme code出嚟乞錢過活

一講起佢就記得佢幫個ig page寫過一篇文就即刻ig bio話自己係editor痴鳩線
虰虰條仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞