富甲天下3 (3) 爭咩吖, 溝埋嚟做瀨尿牛丸吖笨

85 回覆
4 Like 0 Dislike
Patched 見1.4
如無意外應該係最後一版了,多謝大家一路以嚟嘅支持v1.4:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/17p87hYaobjEQ6xv2ttYR4UIKcxRLk224usd4DjVrr_Y/edit#gid=1326530501

樓上提到嘅bug都修復晒另外加咗啲新武將,希望大家鍾意啦
感激不盡
請問巴打呢條 link 會唔會長留
雖然而家轉左 game 玩
但應該不定期會玩返
建議自行Backup
辛苦哂Groot巴,雖然我爆到冇野好爆,轉左去磨太閤立志傳V DX
辛苦曬巴打
富甲4會唔會上水
一路以來多謝巴打另到隻game襟玩左
唔會無啦啦del嘅,但你backup咗就無死
我中間都有break打下DS同其他驚
光譜好似話整緊四代新server,半年左右先出到時再見啦
多謝大家一直畀咁多意見同idea我都改得好開心
以前三國志出加強版有內置修改器,就改哂所有人,冇嘢改都加一減一
4代幾乎係細個對光譜最後嘅記憶,5代黑歷史直接遺忘左
1.4 貂蟬個名中間有個正方形,請問用咩修改器可以自己改返個名?
Winhex,修改教學睇Google Sheet
V1.4 (只係改咗貂蟬果個名: 貂口蟬 -> 貂蟬)
https://easyupload.io/qxi9wt
有冇巴打知點解我用notebook玩到反而用枱機玩唔到
開完skip左個片頭就彈game 相容性都試過了
我想問有無人知,單挑個角色出咩技係隨機定睇武將同軍師組合影響?許諸成日出廢技唔理解操作。
同軍師組合係無影響
每個人出技既機率已經 set 好左
上面 google doc 入面應該都資料睇到
想問下用暗渡陳倉之類點樣移去畫面以外既格仔?
想問下用暗渡陳倉之類點樣移去畫面以外既格仔?
就快有了
可能唔等online功能
之後free DLC補返
唔可以
即係只能夠選擇當刻範圍內見到既主公/城/格仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞