富甲天下3 (3) 爭咩吖, 溝埋嚟做瀨尿牛丸吖笨

85 回覆
4 Like 0 Dislike
Groot巴懶開, 我又記得自己唔係1001, 結果又真係冇人開新Post, 好啦我開

目前嘅進度已經去到V1.21啦
V1.21 IS HEREEEE

1) 全城貨品限量一件,所有勢力運輸壓到2-5格集郵後應該上到7-8

2) 起始武將佩備武器
魏蜀吳5把(Sx2, Ax1,Bx2),其他主公SS級各一

3) 武器數值調整+debug特別鳴謝命定巴不辭勞苦咁平衡修正

4) 主公起始城池嘅守將變公廁,即係孫策周瑜王元姬人人可以招
(如果所屬主公無登場就只能靠斬殺再復活)
魏蜀吳晉起始隨隊武將絕大部份可跳槽
(不跳槽名單:夏侯兄弟、張飛、孫堅、張春華)

5) 部份神級軍師統率調低避免AI野戰擺個軍師做主將搞到贏變輸
6) 周處、劉禪能力debug

預告v1.3目標:特產品利潤調高
邊度可以下載隻GAME
邊度download?
steam 做緊特價 好似係
steam 出左
冇做特價,售價$85
邊度download?
steam 做緊特價 好似係
冇做特價,售價$58

Thx bro我繼續開工v1.3先
btw可以pin返
武將數據庫

魏蜀吳晉名將mod

Steam page

原PO
開game畫面好細個問題解決左未?
解決左
而家可以全螢幕玩
打撚死你個仆街女!!

小東西
終於爆左 1.1
玩到後期身邊有 20 萬兵
1.21每個城都可以買好多年件特產..係咪我問題
孟獲?記得你改到電腦勁多錢,想知你點打
要開新save先有效的定係你新save都無分別?
重新再玩群雄都無...買魚一次過都買到4條
劉備
好好彩早期就佔到洛陽先發跡
輸到剩返孫權個陣比左五百萬佢
佢又佔唔到城身邊好多武將
每次經過軍營都徵成兩萬兵
長期5,6 萬兵係身
但條仆街又唔攻電腦 d 城反而攻我個 d
後期我全部城都係用十萬大軍轟落去佔晒 d 地
未必係你問題, 只係Groot巴如果張張地圖都改, 重複性高效率又低, 而且其實最耐玩係全國地圖, 所以佢只係針對「群雄並起」嘅全國地圖
Hmmm...你確定拉咗呢條link嘅files入DATA?

或者你upload你個save同Stage025畀我睇下邊度出問題?
500萬都磨得晒黐線佬
咁其實AI都幾醒,知道攻中立城無用,攻你先有機會扭轉戰局
係wo..命巴岩...因為岩岩是旦用一張圖黎試..
用番全國圖就係買一件特產
可以了...我錯..我岩岩是旦拎一張圖試所以唔得用全國圖無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞