[AROHA] ASTRO 討論區(75) - 2月23日 霉團出道7週年粗卡

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
老實, 阿真連幕後嗰份都撈埋應該唔會餓死嘅, 可能嚟緊會做埋霉團/ 團歌嘅製作人呢
啱, 六膠出道到而家經歷過咁多起起跌跌, 無論抗壓同應對逆境能力都應該有返咁上下
吓? 點解會咁?
台灣應對疫症做得好好喎
長期巴,好耐冇見
會去睇呀,但要買到飛先得
預售入去已經排24xx號,冇VIP位啦
雖然都有退而求其次買遠小小,但遠小小都冇,最後冇買
唔想睇山頂
唔關防疫事嘅
係其他原因
我哋好開心有巴打加入!

係咩?!
你身邊仲有其他巴打鍾意六星?
真係都有啲担心,不過唔會入雪櫃掛,本來都幾乎零曝光
總要試下嘅

至少阿石,呢排都嬲嬲地
雖然到第七年佢有權決定自己前途,但佢對Roha太冷淡
令人心淡
ka絲好耐冇見其實我成日都會入嚟望下六星同大家近況希望大家都搶到靚位,山頂的話我應該唔買,寧願睇dvd或者課下其他週邊 如果有online都會考慮,起碼包睇到個樣
我都入坑一排啦....
身邊唔好話鍾意ASTRO,連識呢團嘅人都冇幾多個
我見呢個post都有幾個巴打,之前出去睇音樂劇/交收都有見過男粉,男團嚟講,算多架喇
啲朋友問我追邊團,次次講完都係冇人識
不過本身佢哋都冇留意韓團,呢團又咁霉
真係冇諗過花生啲飛咁難買
都係嘅,真真本身都成個退休人士咁,有野撈都好過淨係去釣魚嘅
Rocky...我直頭好後悔之前課金睇佢d個人嘢,例如音樂劇/青春香傳/啲網劇
雖然嬲佢,但6-1=0,佢退團仲嬲
精精地就拿拿聲簽約,咁就原諒佢啦
唔係嘅呢一年開始發覺多咗人講彬叔
有一次有人問我追咩團我答六星 嗰個人話文彬肌肉好正
開頭都撐牙石 後來都真係心淡
牙真份人都幾豁達 無事嘅
有踏出一步都好過冇呀
朋友:你追邊團?
我:ASTRO
朋友:未聽過,新出?
我:出咗7年啦,車銀優嗰隊呢
朋友:乜車銀優係男團依家先知

Search完之後

朋友:仲以為車銀優淨係拍戲添

睇開韓團嘅可能會識埋文彬 其他真係未聽過有人識
諗起上次madness cb
花生上幾個綜藝 開場介紹果陣 全部都show 牙彬除衫相
肥絲小劇場好搞笑但又好真,幾乎講親ASTRO都係咁上下對話
Exact7ly 就係咁
乜車銀優唱歌㗎咩
Water bomb嗰次真係吸咗啲粉
希望今年都會去
但阿彬去,阿產又會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞