[AROHA] ASTRO 討論區(75) - 2月23日 霉團出道7週年粗卡

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
係?我研究下先,感謝你
我都係咁諗
如果山長水遠睇手指甲大細嘅人頭
返屋企睇返晒佢地YouTube MV算
我同六星一樣視力唔好 唔通戴埋副老花眼鏡去睇咩
同埋
山長水遠睇粒米
但又勁鍾意佢地嘅話
分分鐘脫飯
因為實有期望落差
比我一定仲唔開心過買唔到飛
有就好啦,唔敢抱太大期望其實有澳門場已經好好,起碼唔洗搭飛機
之前有絲打recommend戴望遠鏡
其實如果台灣同香港通關,我會想去台灣多過澳門
同埋
有香港場都唔一定買到飛
其他亞洲國家(台灣、內地等)都可以爭飛
咁正常都係
台灣大d多d嘢玩
可以順便去旅行

(不過我兩個地方都唔會去)
我都諗唔明,又話ASTRO好霉,咁我諗小分隊應該都賣得唔好啦,雖然話個場細啫,都賣曬,係咪d人以為會有銀優做嘉賓呢
香港真係好似唔多人飯ASTRO,應該易d搶.....卦
其實台灣大陸泰國印尼都幾鍾意同留意kpop
所以好難講

同埋d人成日都講
男團係吸鐵粉
女團係吸路人粉
所以男團女鐵粉鍾意起idol上嚟都好狂粉吓
同埋
霉團應該得我哋係咁講

可能實際唔係

話晒都拎過下一位
又有銀優加持
老實講牙真Solo 應該只會好似佢首Like a King咁上下反應
https://youtu.be/dtW9Xm7Tdlc

講真 平時乜柒活動都無 無啦啦出solo搵鬼睇咩
但約都續咗 咪盡做
牙真好在自給自足 識自己填詞同作曲 買歌錢都慳返
大紅就一定無啦架 搵啖食應該餓唔死嘅
如果出專 加埋堆濕鳩簽售 應該都賣到幾萬隻

之前真石迷1簽售都話ready緊真石迷2
依家花生迷3簽售話rady緊迷4 真石迷2都未有影 反而爆個牙真solo
果然計劃永遠趕不上變化
btw嬲牙石好正常嘅
本身以為真真會轉做幕後,到後來話續咗約,都叫鬆一口氣起碼之後都有機會見到佢
到咗話會SOLO就反而有少少擔心,驚反應唔好佢唔開心 其實佢真係好正
之前MJ SOLO無出碟,又無啦啦有個Trot一位,都叫做冇乜壓力,希望今次真真都會係咁開心啦
全團都有料
唔好太擔心

同埋,六膠都經歷過好霉嘅時候
身經百戰
要對佢哋有信心
一定係知長期絲/巴掛住真真
所以上水
一講就出現,實係聽到我呼喚佢
召喚成功
Btw我係巴,感覺ASTRO男飯都唔算少,以男團嚟計
唯有當係咁先, 雖然其實9成9都大局已定
閣絲睇嚟好唔鍾意台灣
其實我都唔想過大海, 好似間接送咗中咁
(有啲擔心有去無回)
本來唔係
但疫情之後係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞