Horace Chan於社交媒體自爆主動做電騙 並涉及人口販賣 返港後自稱受害者

635 回覆
439 Like 9 Dislike
東張呢單野計報得仲好過channel c
Channel C仲死攬條仆街 啲大話咁易踢爆
東張西望>>>>>>>>channel c
今日channel c先衰左鑊甘
但一樣大把人護航話係引述消息 唔關channel c事
c channel條片依家好似留唔到言既
硬係覺得佢只係鳩吹賣料,賺返一萬幾千稿費嗰D柒頭。
跟本無去過KK。只係去左泰國叫雞
咁冇理由之前有巴打踢爆左佢
佢仲唔收返d片
東張有晒script去套佢講野
根本好易拆到佢啲大話
係channel c 先咁on9照單全收
咁佢去撚左邊
有咩動機要咁做,新聞話佢去澳門報假案

一名身處澳門、報稱是香港某大學教師的30歲香港男子,訛稱其背包遭他人盜竊,澳門治安警經調查後揭發該名港男報假案,將其拘捕。

https://www.stheadline.com/breaking-news/3197017/%E6%BE%B3%E9%96%8030%E6%AD%B2%E6%B8%AF%E7%94%B7%E8%A8%9B%E7%A8%B1%E9%81%87%E7%AB%8A%E8%A2%AB%E6%8D%95-%E8%87%AA%E7%A8%B1%E7%82%BA%E6%9C%AC%E6%B8%AF%E6%9F%90%E5%A4%A7%E5%AD%B8%E6%95%99%E5%B8%AB
東張最遲出佢d訪問,跟車唔貼,反而玩到大反轉執到
點解佢仲唔private or del自己d conflict既舊post
呢啲網媒急於求VIEW,人講佢就信,遲早變CONTENT FARM
條友真係好顛
心理極度有問題
有窿路跣人藏毒返香港
都唔會係咩正經人家
比人黑食黑呃去緬甸或者自願過去可能性仲大

入到去做左好多污糟野
做左一排驚死想甩身就搵人救

出到黎又想比人知D威水史
1:人人入到去都係悲慘經歷,我做到野仲做埋leader
2:人地比人罰呢罰路我仲可以陪老細唱K飲酒叫雞
3:我可以掌控人生死,一句唔要就決定個女仔生定死
包裝好D再扮埋受害者
法律追究唔到佢
如果唔係比人起左底
道德都譴責唔到佢

去澳門報假案
會唔會係出到黎用同樣手法呃左筆錢或者食左人夾棍
想去澳門碌個double triple 之後還返比人無本生利
但輸鳩哂就話比人偷袋錢都冇埋呢

呢種人又蠢又自大諗法又危險
真係社會炸彈黎
不過咁岩呢幾日比蔡鳳蓋過晒 冇noise
同埋課金
佢談吐 令我諗起 鍾培生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞