Horace Chan於社交媒體自爆主動做電騙 並涉及人口販賣 返港後自稱受害者

635 回覆
439 Like 9 Dislike

留意下左邊 3 jul 2022

6月比人撈走點解七月三有出入境記錄
即係自願入境

仲有佢話925轉左最後園區第7,8日被軍人救左

佢1216返香港
有3日住左軍營
35日住左當地警署
7日住左仰光第七日領事館簽名
等多17日出機票
前後62 日即話至少1016個陣已經安全
點解1018仲上網眾壽
即係有心呃錢
東網post 出嚟
一直係佢身度
女人呢
呢樣真係弱點
push
如果係真,又真係幾慘
其實好多backpacker都會係Bangkok搭車上Chiang mai,尤其啲鬼佬,沿途一路玩上去
仲有佢10月6號仲講緊啲錢好易呃
救走咗都仲參與緊呃人?
只會係高高層先咁自由
唔怪得2019年香港咁亂咁多黑暴,因為黃絲好守法,俾佢地非法搞事害到要移民
點長做長有?佢唔夠數就會比人隊冧
佢係有條team做緊上線,唔係集團高層
仲要100%同一個人,唔係似,唔係同名同姓
佢做訪問件衫同fb icon 一9樣
件衫6年前已經着緊
唔覺中共封乜鳩壹傳媒有乜問題 你可以自己搞個泛民執政黨 自推

黃絲一向唔妥黑暴
曼谷去清邁係唔會經過美索
睇東網佢話佢比人打到皮開肉綻打足個幾鐘頭
但係點解背脊啲傷口可以淺成咁
仲要講到比人除埋褲打
但偏偏腳上嘅傷勢就無公開過
成件事勁鬼
根本成條片睇佢做既野都好撚鬼

第一,冒著生命危險拍片影相?kk園既人有冇咁撚白痴比條友拎著個上到網既電話周圍走?仲要可以聯絡到香港傳媒?仲要係大搖大擺影哂成個園錄咁耐,片入面仲要有其他人行過晚餐個度仲癲,成百幾人佢拍哂片都無人見到?

第二,聽佢講既野完全唔似一個受害者,成條片好似介紹樓盤咁講哂邊度係咩房,房號又記得,入面做d乜又記得,連spa幾錢有咩性服務都知仲有句「平時行開行埋個球場」賣豬仔賣到咁free仲可以平時行開行埋

第三,入面咁撚多時間可以同channel c吹水仲可以講埋有咩暗號比佢地聽?洗唔洗比埋連登ig佢上呀

第四,最on9係片最後d 說話訓練屌你好似中二病發作講d對答鳩到無論好似d毒撚自以為自己好深情咁溝女神既對白咁叫訓練?

加埋上面巴打搵到既疑點,加埋佢往績,加埋佢片入面幾自豪既語氣,極度懷疑條友係擺上位分分鐘佢講所謂暗號同訓練都係佢自己諗出黎
同意。肥你知我知盲都知 明知下場會點肥佬唔走係有風骨
你識佢真人應該知佢戇鳩係正常發揮
「本土派精神領袖」唔走

間接夾死

「民主派精神 + 物質領袖」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞