呢條電器妹乜水?正撚過price d囡多多聲

90 回覆
106 Like 642 Dislike
乜真係有人咁戇鳩信連登?
成班失敗者白卡公屋綜援垃圾學人討論世界大事當自己精英議政 仲衰過班公園阿叔
我之前買三菱雪櫃都係咁樣
平係平過其他舖既
傻閪你咪二元撚囉,屌柒你就話人公屋廢撚

用得見仁見智呢個term都知你條傻撚無腦啦,未聽過見仁見智係形容好野

十單有一兩單中伏都唔叫黑店,屌你老母真係閪上腦

而家我親身中伏,落完單話無貨,想焗鳩我轉款,又係到鳩up話第二款新d好d,請問我有資格屌佢黑店未呀

你老母係咪雞就真係見仁見智啦

https://www.builtinpro.org/

唔信連登可以睇埋親子國
估唔到連登咁多人支持藍店price
自己話人先,就老屈返人,你同大劣d 小粉紅冇分別,一樣咁弱智你自己屌人老母先架,得啦,實係我問題,你屌人老母先實冇問題實係人地責任啦

抵你買電器中伏,哈哈哈哈哈哈哈哈陸續冇黎呀公屋仔,快d 問社署拎野啦
間嘢咁垃圾,比乜女都無用
你冇事咪冇事囉
人地講有事又要比你屌
你都Cls

唔識咩叫倖存者偏差?
我點有屌呀?你死返上去睇我第一個回應先啦,係條撚屌冇啦啦屌我先咋你都on撚99 淨係睇自己想睇既野
屌,咁人地買過出事又點計?
你笑死人啦
#11你自己話反對佢地就係弱智仔

平時D人開po有證有據架
咁又當人9up?
似你係到9up多D囉

總之有問題就係打手
用家問題
Karen正好多
中女feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞