呢條電器妹乜水?正撚過price d囡多多聲

90 回覆
106 Like 642 Dislike

price d 馬嬲干都好吹捧呢條女點睇都正d 揾吾到佢ig

Builtin pro 電器妹:
Price Karen/Pinky:
Pinky 已經唔係派屎啦
墊得好辛苦
''勸世文''請勿貪平幫襯黑店Built-in Pro
https://lih.kg/2976965

尋日都開始留意佢
賣電器定賣波
built in pro 黑店食撚屎啦
因為屋企裝修,買過好多次電器,加埋金額有7,8萬,大型到小型電器都有,唔覺係黑店,佢地都係轉介比代理商,例如我買大金冷氣,送貨係中原,我買惠而普,送貨係總行,仲有其他唔同代理送貨,不過我知連登好多人話佢係黑店,唔知係咪同行抹黑定真有其事
yoho 都係啦
成日話黑店
但買過咁多次都無事
好老實,連登有時係有d 弱智仔,亂講廢話唔洗負責,買樓post 就話人係aa 狗係傻閪,政治台講d 客觀事實就話你係五毛藍狗,總之一定要支持佢地先得,買電器,總之就係黑店,自己有冇幫襯過都好,聽人地話你黑店,佢地就會信係黑店,佢地連呢間係乜野都未必知

所以有時上連登真係要帶個腦,否則好易信錯d 傻撚,又或者改變心態,乜斬爛笑話一則咁睇就fit 晒
連登真係好撚多呢啲撚樣
Where ball?
買過電視機,都唔算黑,但whatsapp回覆係好撚慢,一日差唔多得一次回覆。送咗電視機黎,約師傅裝機都要搞三日先約到時間
雞蛋妹世一
樓上有人貼埋個post 出黎都可以當睇唔到
連登真係好撚多阿叻呢啲戲樣
雞蛋妹正好多
屌,我自己買過冇出事,咁又點計呀?又當我係個別例子呀?連登就係最撚多二元對立撚,係要逼人歸邊。
電視係price 有間五星店好快手
茄雲正好多!
任何野都有兩面
你有你撐,我有我反
總知見到有人想係依間舖買野就會提佢等佢自己諗買唔買
睇完佢 ig啲相
一般啫
轉頭可能會屈你係老闆上黎做打手
開心share 好喎
咁撚樣衰都吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞