英國圍爐,好想識多啲朋友(2)

1001 回覆
13 Like 23 Dislike
你唔會係毒J掛
係英撚咁耐
打機,睇動畫,冇女,冇乜必要唔出街
真好
我就日日戶外返工
就嚟曬到由白變黑
黎緊摯西班牙應該好快變黑
但啲機票好撚貴
去Tenerife拍得住去美帝
本土平D意大利離譜 過£500 Econ on99
但本土英撚唔抵玩
雖然數字上平啲
我講緊西班牙本土
London Zone 1 Kensington
有無巴絲都係住呢頭附近
約玩boardgame會唔會易d ice breaking
早排入咗個打機group,然後約咗1次出嚟玩boardgame,除咗3個係打機識其餘都係fd撘fd/伴侶,大家都係90後,我就帶埋老婆出去玩諗住等佢都識下人(住咗成年倫敦除咗d鄰居都識唔到差唔多年紀既,d鄰居都係d一家大細等買樓裝修完就搬走)
原本諗住啱傾啱玩就再約,唔啱key就冇下次,點知散水後我老婆反而話幾enjoy(佢本身唔係外向個d人,同埋冇話特別鍾意玩boardgame)
有冇巴絲住milton keynes?
好似唔多90後黎呢區
有冇人住warrington架?
https://t.me/+DIEnqT2WhdowZDRl

Birmingham 純毒撚group
一條女都無
大把
Warrington鎮中心仲多香港人香港舖過曼
利申住曼但耐唔耐去時代廣場R電叉
一地都係嫁喎
之後keep唔keep到再約?
會阿 但無人約
巴打有無group仲侵人玩?
近排應該唔會喇因為有幾個係住Birmingham同Edinburgh,唔會成日落嚟倫敦
我個個group主要for打機,巴打如果係looking for boardgame group可能要另外開個喇
有冇打機Group可唔Join呀?
Manchester 落左地兩星期仲搵緊樓搬
住Salford 想知附近既大家有冇好介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞