[BUNNIES] NewJeans討論區(7) -《Ditto》

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
啲新聞講先
有冇第一次音銀上班路link?
丹推們點解鍾意丹
我自己冇太多原因,純粹係靠第一眼,眼裡出西施
本身唔睇鬼妹 對鬼妹都面盲
但丹鬼唔哂 mix得好好睇 好仙
我都係第一眼 我其實冇追過kpop 純粹個時返工想搵啲韓國R&B聽 推咗新牛首cookie出嚟 之後就睇Mv迷上咗丹 佢啲笑容好仙
係 淨係個笑已經好冧 把聲又好聽
一睇落去特別突出Mix得好好睇
我聽日同玉過情人節 大家唔使擔心!
五個都好靚 丹妹係個樣辨識度高 第一眼就吸引注意力
是 睇到丹b初出道張相已經覺得個樣好仙 美到成幅畫咁

仲有mv餵貓貓食糖後嘅表情勁有feel
丹b真係好啱high end fashion brand
話我賣花讚花香都好 丹影相冇咩死角
係係係
丹隻眼其實好靚,cody每次幫佢化啲眼妝都幫佢昇華左
我推鬼妹
但係平時唔知係咪造型問題搞到個身型比例唔好睇
可能本身太瘦
https://youtu.be/rCzHqI4p-a4
記者叫佢地擺唔同pose 然後佢地每次都要望下免治做咩跟住做
可以search 220805 呢日好多片
我本身睇開kpop睇慣咗韓國人 不嬲對鬼妹無乜feel
就算睇晒咁多集101對somi都係無feel
丹係因為睇behind/團綜嘅時候發覺佢真係一個陽光寶寶 好識欣賞自己身邊嘅事 好温暖 俾佢性格同reaction吸引咗
係 同哂
就算當年101>IOI,雖然Somi都係mix korean但頂多都係合眼緣,冇丹果種一望到就吸引既感覺
純鬼妹我就真係冇興趣
我就因為聽完OMG入坑,個MV同歌都無敵
Ditto出個時 都只係留意下
希望你可以專注返nmixx 就cb了
真唔真
嗰陣個個聽完omg都係鐘意ditto多啲
真係
ching認錯人
佢地更需要你 唱得跳得係差你作首好歌俾lily
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞