[BUNNIES] NewJeans討論區(7) -《Ditto》

1001 回覆
24 Like 11 Dislike
唔計特典
除左newjeans卡仔version有3套卡要抽
其他野好似全部都唔洗抽直接買就一套
你買邊個嘅封就畀齊5張嗰位團員你
出日文version都好
寶寶們講日文都好kawaii~~~
幾時黎香港
佢忍笑d 豬叫聲
日日都j緊hanni唱果首through the night
小妹就係無意中睇到牙玉唱依首歌而入坑

https://youtu.be/tnDWIFptpqg

彈結他真係好charm
正呀tgc
I*zone aespa都表演過
我之前都諗緊會唔會請佢哋
話曬attention已經喺tgc啲台出現過兩次
iz*one
EXCLUSIVE: NewJeans Singer Hanni to Front Armani Makeup Globally

The K-pop star will first feature in campaigns for Power Fabric+ Foundation and Lip Maestro Satin lipstick.

PARIS — The K-pop wave is lapping the prestige beauty industry, as Armani beauty signs on Hanni, the lead singer of NewJeans, to be its newest global makeup ambassador.
想買飛去睇
見好似sold out哂
我買左$250,無啤牌,我最想要日歷
我都係!
竟然有人同我一樣 聽完hanni翻唱呢首
先走去睇nj啲綜藝正式入坑
雖然之前已經狂loop ditto
得翻啲閪位 但佢話10號會追加
佢地眼神成日好曖昧,特別係免治同貓,仲成日借d意拖手,係咪公司教
100日live 着住兔仔裝嗰個
dani係咁叫貓望佢但貓死都唔肯 好有耍花槍感覺

之前已經成日聽到hype boy, ditto但冇特登去搵mv嚟睇都仲係無感, 就係睇完結他嗰段再reels又睇到貓貓跳OMG嗰段勁正

到睇埋打歌節目啲live就被團員間嘅互動同舞台上嘅表現吸引了 跳舞勁charm

好想現場睇NewJeans live呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞