深夜限定心事台 (613)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咁又唔係喎我係諗住如果傾得埋嘅話會出嚟做知己,但我亦會係咁喺度講啲唔想俾人知嘅心事
雄雄
有咩興趣呀你?識D乜?
叫我阿爆
阿爆

我興趣就係睇英雄片咩英雄都睇

我識人生大道理哲學,心理

不過依加收工之後完全冇嘢想做
我真係冇睇到你呢個comment,已經叫你阿爆

你幾大?
黃蜂?
有咩人生大道理?30歲前一定要結婚生仔?要同條女AA制嗎?買樓定租樓?
返一至五嗎?收幾?
你好叻
我細過你
雖然啲人啲是非花生好juicy
但有時真係寧願唔知唔參與討論
爆哥你好
我都有做下gym 不過我無棍我少做負重個啲
你講antman?會睇啊

話明人生大道理,即係啲通晒天既道理只係啲大道理係我自己領悟岀黎,而唔係睇人地寫落黎既道理格言學返黎。

我得一句人生格言:幸福應該係為自己而生,但係要為他人而死

我依加都2530歲有拖拍就差唔多。

老實講,有興趣既女我會每次都我俾晒都得,但冇興趣嘅話或者係女性朋友我只會請頭一兩餐,之後就aa

我無買樓因為我父母有樓,暫時冇買樓目標

Shift制,平均返三四日放一日,收夜10點/通宵
你知我幾大咩我都未講
當經歷聽下都好俾我知道香港地其他男女點相處都好
你25仲好後生年輕就是美
無用啦成個生活好似退休咁,有工返都叫要岀街,放假完全無野想做悶到只可以訓教過時間
我不嬲都係毒撚心態好易鐘意人因為外表個個都順眼,差在佢對我温柔少少已經有好感
做機都冇問題既,一日練手,一日練腳,一日帶氧我間唔中先舉鐵
無乜所謂 自己enjoy就可以
放假唔一定要出去先叫充實 不過想出都有唔少渠道識下朋友玩下
我就係好憎自己咁易對人有好感人地就係想做friend自己又沉船
但我內心其實都想有女只係無機會亦無動機

我好想有條女同我咩都傾,做孖公仔
隨住年紀增長就知道運動既重要性唔敢懶
見住同年紀啲巴絲唔keep就走樣得好嚴重
我有friend叫我玩交友app 但我覺得下下單獨約好老尷
可以試下join活動台個啲group感覺個啲group 真係識friend唔係sped dating
明既可能我地見識少,見識多啲就會定啲

但搞到我覺得自己好隨便
我反而鐘意單對單現場唔會有競爭
英雄片係指Marvel?

我冇咩人生大道理,只識食玩訓屙,只求食好西,有機打
你唔好為他人而死啦
30歲都冇拖拍就做魔法師了
如果你鐘意既女次次都想AA呢?睇戲,食飯,唱K,買野,去旅行都想AA,因為唔想你太大負擔
咁買唔買車?
返Shift點溝女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞