Coffee Meets Bagel識男友 39歲女子被騙320萬

118 回覆
196 Like 11 Dislike
警方重申,任何人如觸犯香港法例第二百一十章《盜竊罪條例》第十二條「以欺騙手段取得財產」罪,最高刑罰為監禁十年,市民切勿以身試法。

咁多單拉過人未
又一個成功脫貧例子。
CMB呢個apps多高學歷、靚profile 專業人士用
反而仲多人偽冒專業人士
可能係女人扮 呢啲騙徒通常係一個集團
gay唔靠上網可以點識人?
都成39喇 真係高質一早比人mark實結咗婚都仲未肯認清事實,仲FF有錢佬會唔揾十八廿二揾個39嘅
呢啲apps只係favour 女性 而唔係男性
唔係貪人靚仔 / 有錢 你會accept 咩
兒登幾多毒撚想埋單都冇得賣啊
憑實力呃返黎
其實係我同我老婆都係咁先識到
cmb都算係咁 識filter走一堆仆街sales其實可以match到自己真係愛既人
眼角高果堆就算啦 溝左應該唔少麻煩野係度
新聞話係女教師

今見係有見過個男, 易啲揾到掛?
毒撚先眼角高,要16歲大波靚女處女但性技要好
任佢出去滾唔嫌佢條件一般,個女人負責哂家務照顧自己外照顧外男家老爺奶奶
但佢地隨時女人手指都未掂過,只係對住mon睇住膠波打飛機再上網笑呢個平胸個個臭雞

女就睇韓劇睇日劇幻想有靚仔有錢oppa 照顧

男嘅就對住av 電子雞打飛機,女就對住韓劇ff
朋友既朋友都呃
一聽到條仔開珠寶店喎,埋到身就起碼住洋樓啦,諗住以小博大,條仔借幾十萬啫,落訂都要啦,點知借完又借,首期俾咗,又無理由唔供多期,點知道借完又借!
俾撚咗3球幾,就算自己買樓,都有條鎖匙揸吓啦,似家乜都無
40歲有4球野
唔怪得連登標準30歲都起碼要有1球
有錢佬都唔會揀個40歲啦on99
唔消費,搵$15000,做32年野都有4球
大把人係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞