Coffee Meets Bagel識男友 39歲女子被騙320萬

118 回覆
196 Like 11 Dislike
都唔係無
要降到(佢地認為)好低要求
搵50路又唔係好識尊重女性既叔叔
其實係
早十年有呢個app就好
之前好少女會玩app
多謝你
越多呢D心態
我越易溝到女
39歲先黎識男友
好心39一係就孤獨終老一係就搵番D公屋連登廢中廢老埋單啦
人地39 係比靚仔鬼佬飛機師呃呀
點會睇得上香港廢中佬
呢啲偽中產港嬸有個好大嘅死穴,通常城大理大之流嘅土炮學店出身,做shipping merchandiser 之類做成世,有一定積蓄,生活圈子窄眼光更窄。垃圾大學畢業英文半桶水但又自以為好掂,上交友app就全英語對答,希望搵個高質男朋友。呢個諗法唔係錯,我都認同英文人質素好好多,起碼隔走晒啲車房仔老泥妹,但前提係你自己英文要掂先有用。咁呢啲英文屎嘅港嬸,就成為啲非洲鬼南美鬼國際騙子嘅 easy target。其實班騙子啲英文都唔好得去邊,偏偏鍾意扮英美澳加嘅英文人,一眼就睇得出係流,但港女就睇唔出,所以成日出事。講到尾,知識係財富,冇知識就失財富,就係咁簡單。
sp應該多好多
淨係舊年都已經有唔少騙案做參考啦
條仔叫你過數嗰下就醒少少啦
我地公屋用家睇佢唔上眼啦
交友app隔個Mon就被人呃到都弱智嘅
但出到嚟一開口就露底啦
外國嘅MK仔同木地嘅MK仔都一樣的
佢係外國都無逃過,點叫做逃犯
100萬次配對 得1.5% 成功
簡單D講
女人呃男人係女人賤 男人呃女人都係女人賤
我都多謝你
越多呢D心態

一定得番豬西畀你溝
我不嬲講事實,實事求是
唔信就算
隨便啦
你依家有條女攬緊
就分享下點追既
唔需要係度拗
係, 一般同質素女既會比男既多幾十倍LIKE
所以女既玩APP自以為成千上萬好多選擇
最後只會回LIKE相有靚車遊艇相既男人

因為女既自以為可以做免費靚車遊艇乘客
大把女就咁發夢, 結果多數是騙子
沉穩老實個D男人先係自己應該識個D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞