[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (36)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
無拍片只可以斷鳩估
東京2000m嘅賽道入面彎道技會係序盤後期同中盤初期開,換言之就係彎道技能係會有機會比位置意識食返返去
咁當你第一隻開完逃彎序盤搶到一之後就有可能係中盤初期比第二隻追過開埋追上去,但又會因為位置意識嘅關係食左一部份追上去嘅身距
咁係位置意識互相拉扯嘅情況下仲未開追上去嗰隻自然更有可能係位置意識就完/完左嘅位置開追上去超過第二隻,然後就冇然後
如果你對逃馬太易比八方射中嘅話咁你隻逃馬都應該ok容易比先行/後方腳質殺
我自己估既同你差唔多
好多時第一果隻入中盤前搶左頭食左位
第二果隻好難直線反超到
冇左互相搶先就好似你講咁好易食八方

第一就係唔應該點雙圈,應該點多兩招白技
盡量點多d唔同既技搏佢一次過爆出黎搶頭or多幾次爬頭機會
有搶先就可以拋離多d就唔驚八方
同埋力量低左d,終盤加速唔夠快俾人八方到
兩隻我都係15耐3力,2速3智1代理去養
耐高左d應該試下轉用12耐6力甚至9力耐
咁係咪最好拉到個耐到800

但拉耐到800就拉唔郁個智

呢加9耐8力因 2速3智1代理最多拉到1200 700 800 400 1000

見人地呢個配置都可以拉到接近900力1200智

係我唔識玩青春杯定唔夠陽壽

砂井話最低限度720+金回,你自己有能力咪再加上去
岩先試左鋪11耐6力既係做到你講個數
不過都真係幾好彩下
終於有隻妥嘅帽種馬

有冇大佬話我知 紅因子係咪都係睇運
場場都唔彈中距
我呢加妥嘅數值係1200 750 800 400 900

由上個禮拜到今日得1隻做到呢個數值

不過呢隻又無中S又無地固
A+社團收人 目標頭100名 每日練5次.定期清freerider

有Telegram group
有興趣加入請留ID

係睇運
所有距離同適性A以上random
btw今次中S 1身距,相等於多一個有用白技
大樹快車,2咒保1,有無得諗?

始終領頭好難練
差個中S

今次最穩陣唔求總勝率淨求入A決嘅組合應該會係二保先行司機
先行應該繼咩?
加速技好似無乜
貴顯、躍動都算係可以繼承嘅招,重要性唔特別高
無紅司機,如果有我會出2先行1咒
想試吓大樹+秋城+咒
我見街場既秋城好似都有料,如果我有都會出
新手想問下天蠍杯前列係咪必要點雙金回800耐?
力量好難拉…..

有無9力青雲種馬….

差少少出貨

最尾3回合ura0彩

特又あげません
睇你有幾驚咒馬
900耐1金都唔係唔得
個個都練大樹無大樹
秋城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞