[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (36)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
你仲要得lv2
再練啦
仆街競技場個分高咗咁多
諗住養泳裝特別肥跟住4次有3次出道第一唔到一次如月賞第二
斷晒
隻驚好難玩
競技場啲馬唔係盃賽跑完再就業嘅就係7月嗰陣養嘅B+二星馬
而家成隊A4 未係成日打到570k
而家已經得返長距離居中/領頭1個位係A
但都係未夠
屌點解2速4智可以冇1200智
有冇諗過你速卡帶得太少其實要浪費更多時間去㩒單彩嘅速度

44444石
射咗20抽落海
運氣真係冇得強求

Between想問呢佢同咩馬夾?契合度全部都係出單圈
櫻花20速
0勝鞍學年唔啱得一里先差係咁架啦

簡單d嚟講即係算鳩數
全隊S或S+
目標係結算入頭一百名
明明卡冇問題但係淨係量產A+
S+點做到
有排名會唔會多d獎品?

利申: 護級戰士
唔知 我純粹當挑戰下
其實S+得好少 啱啱睇番原來長距離仲有2隻A+
最高試過打到74萬分
頭1既S同S+馬評分其實好高水份
d評價都係靠金技拉上去
實際跑未必拎到贏晒頭三個加乘,最主要係平金技洗分
我都有去望過 連1200速都無我做唔出
如果無新卡同新馬應該最近都唔會再練 係睇下點調王牌位
好肯定佢地高分既都有默契,靠撞返d圍內洗分既人
如果一個出戰馬,贏到但低分
一個出金技馬,洗到分但冇拎晒頭三個獎勵
就變成大家都低分
倒不如大家都出洗分馬,就大家都有機會拎第一
又一個米浴大哥哥
洗分馬都唔易練 隻隻5金技最少要跑齊3張SSR
都唔係ge, 我鳩練佢竟然出到第一隻A+馬,不過成個馬棚同租借得一組先有雙圈契合度

啲支援卡未滿突練得都幾辛苦,等等小北復刻就會射哂落海
擺落一里差都ok啦
好好珍惜個稱號
除咗青春盃應該都見唔到
就係要離擺落一里差

明明佢原生距離係一里A, 中長B, 但啲比賽係中長距離比較多
鬼叫原型淨係贏阪神JF其他輸晒咩
咁佢真係跑經典三冠天皇爬
有樣好奇怪既事想問下大家

第一隻

第二隻
上面有兩隻司機,數值接近一樣,技能接近一樣,拎去跑練習賽
但唔知點解跑左十次,十次都係第一隻贏

我明第二隻得直線技,好易無效
但幾次都係第二隻中盤開左技搶完第一,就俾第一隻爬返頭
我都唔明點解,有冇高手可以解答下

題外話,其實我本身係想試下耐幾多先夠跑
結論係咪鳩信砂井講既領頭唔會俾內洽八方
我放左2隻智1200既內洽,係跟到領頭同有效八方
而766耐+金回食兩野八方係岩岩唔夠,會係終點前兩步企起身
878果隻暴衝埋都冇事,我估大約800多dd+金回耐先夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞