8人女子組合 COLLAR討論區 (596) COLLAR仝人兔年行大運 究竟煮乜賀新春有GaoSumling!

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
一日三餐?
好可愛
又笑9 ivy 手指
OT(狗)
頭三個御三家
你係咪認錯人
法國
收啦奈仔
牙油淨係係屋企叫外賣,我去佢屋企樓下個垃圾桶搵佢啲二手雞嚟食
扮乜嘢吖,暴咗你啦
𝐒𝐓𝐀𝐘 𝐛𝐲 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐢𝐝𝐞 𝐧𝐨 𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧𝐬.
<𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐛𝐢𝐫𝐭𝐡𝐝𝐚𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭> ️

同SoChing過的第二個生日
感謝師弟師妹一路以來的支持
襯住SoChing生日 我地都準備好嚟回饋大家啦💜

手幅派發詳情
派發日期:31/1/2023(派完即止)
派發時間:店舖開始營業時 (各店舖的營業時間未必一致 敬請留意🙌🏻)
派發數量:每間各250張
https://www.instagram.com/p/Cn1pWrrPOXW/?utm_source=ig_web_copy_link

小卡派發詳情
派發日期:28/1/2023(派完即止)
派發時間:店舖開始營業時 (各店舖的營業時間未必一致 敬請留意🙌🏻)
派發數量:各店共500張 每人2張 款式隨機
https://www.instagram.com/p/Cn1ssLvPU5f/?utm_source=ig_web_copy_link

🤍店舖地址🤍
🎈李圓圓 (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下6-A2號舖
🎈C86 2點開始派發
尖沙咀天星碼頭Shop KP04 (近7-11)
🎈李圓圓 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座地下A2號舖
🎈韓二妹
銅鑼灣禮頓道106-126號禮信大廈地下20-21號舖

⚠️為免影響商舖 切忌提早排隊
⚠️公平起見 每人限取一份
感謝以上店舖免費借出場地比我哋💜
大家攞任何應援物嗰陣都要友善同有禮貌
要做個愛師兄嘅乖寶寶呀🥰💜

手幅嗰兩個設計係唔係好靚呢?
喺1月27至2月2號期間去到時代廣場對面✨
就可以見到巨大化嘅SoChing啦🌟
大家記得拎齊應援去打卡呀💜

🔮 LED外牆廣告 🔮
上架日期: 27/1/2023-2/2/2023
時間: 0900-2200
(每小時播放6次 時間隨機)
地點: 銅鑼灣羅素街 英皇鐘錶珠寶
https://www.instagram.com/p/Cn1ufGAvnlA/?utm_source=ig_web_copy_link

同SoChing一齊經歷咗一年
唔知邊一個時刻對你而言係最深刻嘅呢?💜
除咗想送依份禮物比SoChing之外 亦想為師弟妹喺依一年嘅時間送上一個小總結✨一套5款巴士燈箱上架了🤩
快啲去同SoChing一齊回顧上年大大小小嘅活動啦🎈

🔮 巴士燈箱 🔮
上架日期: 27/1/2023-2/2/2023
五款燈箱將會隨機於全港三十個地點上架

造星決賽前記者會ver:
🎈太子 彌敦道784號大生銀行大廈
🎈旺角 太子道西近拔萃男書院
🎈旺角 櫻桃街銘基書院對面
🎈尖沙嘴 彌敦道清真寺對外
🎈荃灣 青山公路荃灣千色匯對外
🎈九龍城 太子道東啟德機場對面

The Bright Side 0112 live ver:
🎈太子 界限街警察體娛會對外
🎈旺角 界限街啟基學校對外
🎈旺角 海泓道柏景灣對面
🎈尖沙咀 彌敦道柏麗大道對外
🎈荃灣 大河道近海壩街(向荃灣地鐵站方向)
🎈長沙灣 長沙灣港鐵站 C2 出口(元州邨入口)

Giorgio Armani event ver:
🎈尖沙咀 梳士巴利道K11 Musee 對面
🎈尖沙咀 漆咸道南科學館對外
🎈旺角 彌敦道銀行中心對外
🎈九龍灣 觀塘道德福廣場對面
🎈九龍城 太子道東啟德機場對面
🎈佐敦 加士居道南九龍法院對外

紅館Call my name ver:
🎈旺角 亞皆老街先達廣場對外
🎈佐敦 加士居道拔萃女書院對外
🎈長沙灣 昇悅居對面
🎈九龍塘 窩打老道九龍塘會對外
🎈太子 太子道近通菜街
🎈觀塘道APM 對面

叱咤903頒獎典禮 ver:
🎈旺角 亞皆老街近中華電力
🎈太子 彌敦道760號聯合廣場對外
🎈油麻地 彌敦道香港汽車會對外
🎈長沙灣 長沙灣道長沙灣廣場外(交通銀行門口)
🎈沙田 桿杆莆街沙田大會堂對外
🎈九龍塘 喇沙利道近喇沙書院
https://www.instagram.com/p/Cn1wFo_vb6w/?utm_source=ig_web_copy_link

師弟師妹由決賽開始認識SoChing
相信都係比佢跳舞吸引住🥰
27號開始去到旺角可以睇精選60秒嘅SoChing跳舞片段啦🌟

🔮 LED外牆廣告 🔮
上架日期: 27/1/2023-9/2/2023
時間: 0900-2200
(每小時播放3次 時間隨機)
地點: 旺角上海街525號
https://www.instagram.com/p/Cn1x8F7Ps9E/?utm_source=ig_web_copy_link
傻仔頭…
人狗,收皮啦!
飯隨偶像 支持你又剪個
itzy world tour hong kong
公道講句佢本身傻仔 可以慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞