8人女子組合 COLLAR討論區 (596) COLLAR仝人兔年行大運 究竟煮乜賀新春有GaoSumling!

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
港姐季軍何艷娟離婚後繼續富貴豪遊酋長國 激罕比堅尼曬傲人身材震撼杜拜
https://lih.kg/3287942
呢條女身材幾似yoyo
scfc
你養我都仲得拉 使乜做看更..
我都唔知
想搵人埋單上上流就大台 (例如馮盈盈)

想加知名度搵錢做kol 或者為興趣做藝人就viu

其實好清晰 (所以Ali 真心算少有高質
清靚 所以靚
20強記召
一週年
油頭姐妹event
紅館
叱咤
Show唔到link preview 嘅
清靚 所以牙軼都靚

手幅派發詳情
派發日期:31/1/2023(派完即止)
派發時間:店舖開始營業時 (各店舖的營業時間未必一致 敬請留意🙌🏻)
派發數量:每間各250張

小卡派發詳情
派發日期:28/1/2023(派完即止)
派發時間:店舖開始營業時 (各店舖的營業時間未必一致 敬請留意🙌🏻)
派發數量:各店共500張 每人2張 款式隨機

🤍店舖地址🤍
🎈李圓圓 (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下6-A2號舖
🎈C86 2點開始派發
尖沙咀天星碼頭Shop KP04 (近7-11)
🎈李圓圓 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座地下A2號舖
🎈韓二妹
銅鑼灣禮頓道106-126號禮信大廈地下20-21號舖
⚠️為免影響商舖 切忌提早排隊
⚠️公平起見 每人限取一份

感謝以上店舖免費借出場地比我哋💜
大家攞任何應援物嗰陣都要友善同有禮貌
要做個愛師兄嘅乖寶寶呀🥰💜
貼埋去清唯

<𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐛𝐢𝐫𝐭𝐡𝐝𝐚𝐲 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭>
手幅嗰兩個設計係唔係好靚呢?
喺1月27至2月2號期間去到時代廣場對面✨
就可以見到巨大化嘅SoChing啦🌟
大@家記得拎齊應援去打卡呀💜

🔮 LED外牆廣告 🔮
上架日期: 27/1/2023-2/2/2023
時間: 0900-2200
(每小時播放3次 時間隨機)
地點: 銅鑼灣羅素街 英皇鐘錶珠寶

https://www.instagram.com/p/Cn1ufGAvnlA/?utm_source=ig_web_copy_link
好似唔覺有生日集資
師弟妹好能疊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞