Netflix預計將會有人唔高興取消  但仍將廣泛地嚴厲打擊「夾account」用戶

250 回覆
19 Like 315 Dislike
香港得HBO GO…唔想浪費左D正野, 所以未睇..House of dragon 都未睇
支那人唯一嘅貢獻就係老翻
你既近期指幾近先
近3個月上既...
Glass Onion
Wednesday
Emily in Paris
The Glory
Alice in Borderland
呢個世界係咁運作
人就係群居動物
好似im咁,從來重點都係睇邊個im多人用而唔係睇邊個高質
係班毒撚先會成日懶係眾人皆醉我獨醒
點知依個promo 出咗一年後就執笠BTW 最近睇VCRBase 個FB page 話有個人喺金獅執笠時用一蚊盒嘅價錢買咗好多港產片錄影帶,keep 到依家送咗畀佢哋
自從用咗 hbo max 之後已經 del 咗 netflix 同 disney+

hbo max 果啲庫存量真係多到誇張,完全唔擔心冇戲睇
唔介意唔係套套有中字的話,去Amazon 買特價4K 碟,睇完再賣返出去應該更抵Amazon 成日有$9.99 4K 碟,而且4K 碟嘅聲畫質素好過串流好多
好麻煩
Nowe hbo ok wor
感謝
頭兩套Okay,其他還好
特別係有栖真係爛到唔敢直視
珍, 我同個friend一樣, 自己俾錢既反而最少睇, 我前年就係咁 cut 9咗
咪就係

唔通電視手機電腦平板

全日24小時輪住睇咩

On99
好多人唔識整
如果係初期果啲smart tv 開始收皮
你駁過chromecast google tv又翻生
咩野新功能都有齊
佢都係捉電視姐
電話/ iPad射上電視 已完
其實都會照畀,90蚊算得係咩 隨時有得野播下,一個月睇一套戲都回本啦。
唔係要驗證碼咩?

部電視日日都要比錢果個驗證一次都幾麻煩
講下有邊套好睇
電話share screen上電視啵
即係都係用電話
Sub 咗 D+ 兩個月
冇乜嘢睇,cut咗
同埋佢個介面真係好on9
佢排頭嗰啲戲,永遠唔會變
搞到碌嚟碌去都係嗰啲
除非你知道自己想睇咩戲
如果唔係你碌極都冇咩戲睇
10幾廿年前,上網download MP3已經係免費
嗰時同我講要俾錢先有得聽都on撚鳩嘅
唔係俾唔起係唔值

啲錢要來叫雞都唔會買碟聽
何況免費資源還是海量
有名嘅九成九都搵得到
習慣嘅嘢冇咁容易改變
Netflix嘅方便係你BT永遠都冇
我都唔知有幾耐無 bt
無join好耐
買咗個TV Box可以睇埋Netflix同Disney+
洗鬼用佢
冇啦
嗰種方便你點會返到轉頭
等於你而家都會俾錢買正版game玩
重點會download
Steam epic 咁方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞