Netflix預計將會有人唔高興取消  但仍將廣泛地嚴厲打擊「夾account」用戶

250 回覆
19 Like 315 Dislike
Netflix在今天公佈2022年第四季時,再度確認於今年第一季內,更廣泛地執行分享帳戶密碼的用戶的規則,換句話說,很多與別人「夾account」用戶,很快就會無法再正常睇Netflix。Netflix表明,屆時將會有更多國家或地區的用戶,需選擇俾額外費用,才能繼續使用有關分享的帳戶睇Netflix。Netflix直接承認,預計屆時會有人唔高興,引發「cut Netflix」的反應。但他們認為,長遠來說將會有助提升整體收入。 Netflix今日亦宣佈,做了25年的CEO Reed Hasting將離任,交由Ted Sarandos接任,與Greg Peters同為CEO。不過,Reed將會保留董事一職。

via: https://www.winandmac.com/2023/01/netflix-expect-loses-users-after-cracking-down-password-sharing/
無所謂,當你班左癌用劇集HARD SELL你D woke shit時我就已經唔睇
就睇下預計出錯嗰時,佢地會咩反應
等睇班大種乞衣發爛渣
Disney +唔知會唔會跟呢
點打擊?點解唔比夾?夾account 要有乜條件?
迪士尼應該會睇住黎食
如果netflix 咁做完收皮
仲點會跟
香港幾時會有HBO MAX.
都係嗰句
其實都會照睇
D+ d野太合家歡
HBO量太少
得Netflix做得最平衡
做返海盜算
韓劇台唔睇冇乜所謂
咁邊有人join 4個帳號果隻
到時咪用BT download 囉
趕客

將四人account加價50%應該無人會走

班契弟唔撚用腦
無㗎喇 BT囉
D+ 唔洗點搞躺着都贏
D+仲少野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞