大家心目中最勁既高達同最型既高達係?

228 回覆
20 Like 13 Dislike
唔講以為去左香討
monoeye gundam
點解呢排seed好似上左神枱咁?
Uc派去唒邊?
00四子肥仔機除外
鳳凰飛翼
正義

Rx78 2

曉隻色真係型

曉真係好型
Uc派去唒邊?

鬧seed會被人批鬥
自動過濾左seed嘅reply
Uc派去唒邊?

鬧seed會被人批鬥

人地講心目中型同勁
你係要係到懶撚係醒咁話係咪上左神枱咁
唔順超咪post自己覺得既出黎睇下有幾撚巴撚閉lor
依家係到講埋d廢話想起火頭啊
00開始啲機設其實都好高質
好難揀部最型
貼多次先 型既話呢部TR-6真係型到爆
劍裝嘅衝擊好型
勁就00 raiser
型:nu
好難揀部最型

00開始啲機個太陽爐已經贏當時既三大陣營幾條街
好難揀部最型

00一開始個太陽爐已經贏當時既三大陣營幾條街
00 Raiser 真係又型又屈機
有無邊部高達可以對抗開大技既00 raiser

00Q
Uc派去唒邊?

鬧seed會被人批鬥

人地講心目中型同勁

Seed劇情點都好
佢啲機設確係唔錯
star build strike gundam
Uc派去唒邊?

鬧seed會被人批鬥

人地講心目中型同勁

次次講機設UC廚就會走去講劇情
講緊SEED又同你扯去SEED D
一定係psycho zaku
型到痴線
全武裝突擊

00Q

00Q全刃式 官設係唔考慮駕駛員負擔同els增援,一個禮拜清els

00Q

00Q全刃式 官設係唔考慮駕駛員負擔同els增援,一個禮拜清els

Turn a 打得贏
可以進行行星之間既跳躍,除左00Q仲有邊部高達可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞