[世一見字請好好養聲] MC張天賦討論區(18)|尾場Good Show

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
被封榜首 很難負荷
人人想擊倒 怎會好過
平淡夠了 從未要 冠軍的什麼
好攰
由我是現場開始就知唔使擔心佢,佢每次都會檢討再 fine tune 改善修正,
Aeon 事件有擔心過,但發覺佢 EQ 好勁,所以之後唔會點擔心,
之道佢會檢討完去執,攪返掂 d 問題,相信經過呢次寶貴經驗,下一次會更加好

p.s. 覺得華納同 mc 都冇諗過一 apply 紅館就成功有期,所以先咁趕去錄歌、出跳唱、學琴
太遲,csl 入面收唔到,而且 d 人唔睇 pin
覺得 bass 同音響太大聲
單車都唱得好有感情,不輸給缺席
想買紀念品
後悔當初冇預購
單車聽到我喊左
點解用呢個emoji
請問各位MC fans club 點入
付費會員嘅等6月
tg group mcfc啱啱尋晚開咗一個鐘閘
依家dm返mcfc ig等下啦
好似係
因為mc而第一次買黃牛
靚仔同唱歌好聽唔在講啦,佢eq高,願意接受批評好值得讚賞

由尖沙咀唱到紅館,不忘初心,上台鼓勵busking歌手
帶埋goo chan一齊上台表演好感動
當然自彈自唱可以再練好d
下首主打可唔可以係乖乖報到我覺得係全碟最正 宜家係咁Loop 有啲姐撚feel
一聽就諗起啲舞
兩腳自轉乖乖報到
見mc唱給缺席的人啲post全部都好多like
公海班loser點講都改變唔到呢個事實
我係美國只可以睇Live stream! 我以後睇演唱會之前都係唔上連登!要Enjoy the show 唔好比人影響心情

凡星睇到我喊, 街頭走到紅館真係超勵志故事!
以父之名個look真係型到癲
單車又感動到我喊!
時候不早做到全場大合唱已經証明佢可以上紅館!
真係未試過睇演唱會咁感動!

作為fans 當然知MC平時表演係比今次演唱會好!希望佢以後可以做得更好!Live stream 真係同紅館冇得比!我人生一定要親身睇一次MC 既紅館演唱會!
嚟啦嚟啦
睇完就返唔到轉頭
養條撚咩 趁地淋啦屌你老母MK仔
上面有隻癲狗入咗嚟
大家可以block得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞