70萬俄軍入戰場! 兩週內將對烏發動「大決戰」 專家:一將功成萬骨枯

121 回覆
200 Like 42 Dislike
知唔知主力點解呀傻鳩
飯盒?? 你就想啦

到時只會 每人獲分配一包......
D傭兵 都係 退休俄軍做

現役俄軍都咁廢
退休俄軍又有咩用
美軍 北約真係要幫拖了

重點 : 今次隻 elon (支那) 既衞星會唔會突然玩失靈 ?
你講解吓點樣可以一開始就出入力打唔入肯定輸之後可以打足一年再增兵?笑咗成年普京輸咗未?你笑得即係覺得佢第一波就係主力啦
我估俄狗想攻巴赫穆特既模式一樣
先隊1,2萬人去
再每日分四十八隊每隊8,9人 慢慢咁行去
咁就算死晒一日都係500人左右
2萬人夠玩1,2個月
如果照咁講........香港警察 主要是 軍裝PC仔, 因為人最多
速龍隊+防暴機動大隊 加埋得幾千人, 所以唔係主力
如果有留意戰況,俄佬自從12月尾戰死達10萬之後,到1月既今日已經死左18000人

家陣布丁根本就唔介意死幾多人,擺明用血肉換土地。

70萬大軍死晒咪再搵多70萬去死。
傻丁 而家開始玩進攻巴赫穆特既模式
死一萬兵力, 只係攻佔到一個小鎮
精神攻擊?
每人每日一樽天然氣,俄佬冇嘢多係呢樣嘢多,鐘意飲咗佢又好乜都好啦,唔好再話冇補給啦
我以前都講過,對於兵源唔夠多既烏克蘭黎,呢招其實係最有用,十個蛾換一個烏軍,布丁都賺左
2023仲諗住用人數取勝

真係餓羅斯同某國先諗得出
烏克蘭既人口只係 俄羅斯1/3
出晒啲人,冇人保護大本營?
所以西方依排開始供應先進坦克攻擊武器俾烏克蘭, 多人無用,用強機動力將你戰區隔絕斷補給,多人仲快死
多人要更多糧食衣物補給, 人多目標又大, 點睇都係人少但裝備精良比較好。
以前可以生火煮食𠻹
俄羅斯人口比例早喺蘇聯二戰時期就玩到爛哂,依家再咁玩落去,俄羅斯民族真係頂唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞