70萬俄軍入戰場! 兩週內將對烏發動「大決戰」 專家:一將功成萬骨枯

121 回覆
200 Like 42 Dislike
最大問題係開戰初期烏軍冇軍備又冇準備,但依家烏克蘭已經咁多架生,有哂準備,而且歐美各國又大量資源,相反俄軍呢邊唔夠架生,士氣又低,仲要冬天,點夠打?
2023年仲人多就有用嘅某國一早打咗美國啦一炸就幾百幾千咁死
反擊
呢個論點真係好撚悶
上次普京狗咩動員幾多十萬人又有人講,都on9,人多就係主力?
死撚左咁多人、輸返咁多佔領地、軍備又損耗到得返倉底貨、經濟退步30年,咁撚樣拎70萬人出嚟盡地一煲叫出主力?
派啲唔係精銳、軍備同訓練都嚴重不足,得個人多都叫主力

咁中國主力咪城管,唔係解放軍?
我在必不成功
會唔會犯咗國安法
睇黎睇蛾匪嬴撚硬
蛾匪根本無限兵源送死
D人又唔敢反,男人死哂都仲可以用埋女人
就算蛾匪新兵幾廢烏克蘭要殺佢地成本都唔平
武器果D下下靠外國支援支得你幾耐
當你真係好撚勁打無雙咁殺
國際又多左膠話唔好呀呢樣果樣
到最後始終都係烏克蘭輸
就算真係停戰烏克蘭已經爛柒哂有排重建人口又小左
仲要還人情債有排還
有冇出督戰隊?冇點打人海戰?
美國笑而不語
大本営発表:
打左咁耐重有70萬咁癲
唔夠裝備唔夠訓練都俾佢捉上戰場,呢70萬死完再捉多70萬都有。
要講埋打邊度同出幾多人...
打咗成年,真係必需潑個冷水俄軍仍未出主力咩,咪玩啦。仲有,成個西方世界挺烏挺咗成年,俄佬贏咗西方會唔會就咁算?唔好講到聯軍咁誇啦,鳩估都唔會瞓醒覺當無事啩。
俄佬依家係點都只有輸一個結果,分別只係拖幾耐過程拉幾多平民軍人陪葬
主力一開始就出,打咗成年,再出主力,有咩情況先唔係主力?
哦!所以佢一開始就出主力,打足一年,再掉70萬出嚟,除第一波都唔係主力,都幾神奇喎
二戰果陣 各國幾百萬軍隊 係前線打仗, 一樣補給到啦
精銳
美國佬比a10啦,輕鬆counter
唔夠咪搵女兵囉
其實中東戰爭, 雙方軍隊數量差唔多

以色列 雖然只有幾百萬人口, 但一打仗就動員幾十萬軍隊去打

中東各國 都係各懷鬼胎, 唔想太出力....所以每個國家最多出幾萬軍隊去打....中東聯軍 全部加埋都係一樣 大約幾十萬軍隊
入春先全攻?
紹伊古(已封神)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞