[上樓置業]支那正在甘肅興建大規模集中營

100 回覆
16 Like 2 Dislike
愈嚟愈有興趣洗鳩周圍嘅人腦叫佢地上去住
愈嚟愈有興趣洗鳩周圍嘅人腦叫佢地上去住

西北大開發,一帶一路
book定個靚位先
睇定D先

btw我覺得對大陸最好既結局係好似蘇聯咁
睇定D先

放心
歷史已經證明臭閪支那永遠會向最壞方向發展
睇定D先

南斯拉夫比較徹底
睇定D先

放心

睇怕唔打內戰冇人會罷休
睇定D先

放心

睇怕唔打內戰冇人會罷休

我一直認為, 中國只會係下一個敘利亞

分開N個勢力, 但大家都不能和平共處, 一定要打仗

結果打仗打到七彩, 日打夜日

美英俄日 又搵機會插手, 背後支援某一方勢力打, 可能自己仲會派小小兵落場打埋一份
變成大國角力戰場

總之今日敘利亞, 明日中國
搭高鐵好快就到
用黎清理低端人口?
?
用黎清理低端人口?

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
祝眾五毛多重癌症長期彌留
用黎清理低端人口?

你話呢?
係匪諜眼中,支那人連人都不如
回帶
新疆停售鐵路票原因曝光 火車疏散轉運集中營關押者前往甘肅
https://lihkg.com/thread/846097/page/1

真係運緊去甘肅
真係堅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞