[上樓置業]支那正在甘肅興建大規模集中營

100 回覆
16 Like 2 Dislike
Prison break 下季可以拍強國集中營
Prison break 下季可以拍強國集中營

順便救番Jack bauer

有一半機會係Bitcoin礦場

礦場放係水力發電站先有平電

bitcoin礦場唔係真係掘礦石呀
我估用來清洗維吾爾族

新疆西藏臺灣香港,人人有份

上邊傳話搞左班支那人先

神棍好似真係咁講

無事兒無事兒, 黨都說了是用來搞生態移民
[url]http://61.178.185.70:8888/pub/fagai/gkml/zdxm/16561.htm[/url]

宜家話係奶牛場

點解要去到咁偏僻養牛?

明眼人一睇

養牛都唔會係沙漠中間養啦
仲要係36公里之外先有水
一孩政策已經搞掂啦, 過多20年班老野死哂, 到時唔好話人口唔夠推唔郁gdp就得喇。
一孩政策已經搞掂啦, 過多20年班老野死哂, 到時唔好話人口唔夠推唔郁gdp就得喇。

問題係一孩政策導致人口老化太嚴重,要殺咁啲老人,霧霾都係其中一個方法

人口老化咪仲大獲
國家要出錢養咁多老人,但工作人口少,收重稅又驚作反同拖冧經濟
分分鐘呢幢野係玩楢山節考,送班老野入去安樂死

人口老化咪仲大獲
國家要出錢養咁多老人,但工作人口少,收重稅又驚作反同拖冧經濟
分分鐘呢幢野係玩楢山節考,送班老野入去安樂死

心水清
歡迎香港班熱愛支那既廢老上去感受下祖國既偉大河山

問題係一孩政策導致人口老化太嚴重,要殺咁啲老人,霧霾都係其中一個方法

等佢地自然老死咪得,唔港特登整個集中營。定係一孩政策向農村有推行繼續由佢生

等佢地自然老死咪得,唔港特登整個集中營。定係一孩政策向農村有推行繼續由佢生

人口老化等佢地自然老死就得
你真係可以拎諾貝爾獎

5毛水平可唔可以改下先返工
點解唔直接殺?集中晒你班人等你易d作反?所以有時真係唔怪得阿爺立23條 太多人唯恐天下不亂

成日用個亂字去嚇自細被洗腦班人,亂個源頭咪中共自己,成日打壓唔同民族,咪成日疑神疑鬼好多仇人囉

兩個都啱

到而家都唔知劉曉波點解要咁急火化
如果有種物質可以... 又有東江水...
咁如果有簡單嘅方法點解要搞到咁複雜呢?

你知香港本土生育率唔高,每年加快兩個%都可能提早十年洗乾洗淨啦

似實驗基地多過集中營囉
點解唔直接殺?集中晒你班人等你易d作反?所以有時真係唔怪得阿爺立23條 太多人唯恐天下不亂

爺你老母支那狗
你唔去問希魔點解唔直接殺?
因為可以做奴隸啊
你好快都要入去架啦

五毛好好珍惜可以翻牆既時間

爺你老母支那狗
因為可以做奴隸啊
你好快都要入去架啦

睇死班人唔會反抗
納粹化

爺你老母,支那豚返支那集中營啦仆街

爺你老母支那狗
因為可以做奴隸啊
你好快都要入去架啦

咩叫藥丸?

爺你老母支那狗
因為可以做奴隸啊
你好快都要入去架啦

咩叫藥丸?

要完

爺你老母支那狗
因為可以做奴隸啊
你好快都要入去架啦

咩叫藥丸?

要完

風口呢
以往鎖國post係delay一年,咁上面都應該會有delay

爺你老母支那狗
因為可以做奴隸啊
你好快都要入去架啦

之前有巴打講會退出WTO
有一個五毛負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞