[萬聯~萬次空難聯] 曼城被拆骨勝利球迷討論區 352

1001 回覆
86 Like 157 Dislike

多人講野
曼市一哥
Sorry sir
蠢過小學生都做到呀蛇係型啲
獌狗竇都當你傻仔麻煩你幫我地推多幾個post
你都係
我唔是
夠搶口
柳狗?
Dse又撚狗
啱啱睇完sky sports 講琴日場波,班撚屌顛倒事非黑白仲死撐話派飯狗冇阻人cls
冇阻人冇影響龍門
成班傻閪話點就點啦
咁都唔計越位,玩撚晒VAR獌鏡
獌真係空難都冇人會同情
Brighton, Southampton and Borussia Dortmund are all chasing #ManCity’s Carlos Borges - who is open to a move that presents first team opportunities. @ManCity are open to selling the 18 year-old with a buy-back clause.
[via @TheSecretScout_]

同白禮頓交換三笘薰啦
我覺得換咩人都冇咩大分別
啲人嚟到要融入哥狗套戰術
哥狗套玩法就係會局限咗球員個人發揮 融入整體
b華 馬水 咖哩薯 耶穌位位都好扭得,係曼城都好少機會發揮
當然對面防守龜縮 空間細都係原因
但戰術呢樣嘢真係有得有失
除非前面幾件係球王級 bbc msn 嗰啲就真係最屈囉
但曼城依家最係幾件一線/一線中尾
大佬你條中場線星級陣容, 無限供應
早啲解放薯入中路推進 mark薯好多時都要兩隻
佢會幫輕到kdb
又係呢段嘢
講真如果前場冇自己搵食嘅能力要單純靠中場,隊波會好廢/唔會勁得去邊
近十年拎歐聯啲隊好似每隊前場個人能力都係有返咁好勁
好似得11-12車仔係比較差
琴晚薯係中間扭扭扭推推推的確幾好
拉扯到對面防線
不過對面不死好少畀牌
所以一鎖左kdb咪玩完,係人都識守曼城
Ching

我就係旅行嗰啲冇意見freerider

我覺得去邊都冇所謂

大家開開心心就算
屌 我都係成班麻甩佬 最怕屌嚟屌去
去旅行都係求開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞