[萬聯~萬次空難聯] 曼城被拆骨勝利球迷討論區 352

1001 回覆
86 Like 157 Dislike
咁講法代表黑哨?
黑唔黑哨我判斷唔到啦

按例咁判係問題

咁至於點解咁判就要叫個球證出黎解下話啦
我覺得下場會炒鳩熱刺
lm binc
似獌
我都覺,而家個氣氛就好似積積埋埋好多怨氣,要係主場爆哂出黎
三笘薰今季英超數據排名一覽👀

10次嘗試對手禁區內過人8次成功(排名第一)
每90分鐘在對手禁區內觸球7.67次(排名第五)
每90分鐘完成過人2.19次(排名第四)
每90分鐘生波預期助攻0.26次(排名第三)
咁嘅話似係打鳩熱狗多過炒佢地
Third kit唔錯
上年先雙殺
哥狗生日
冇可能冇
拎唔追果個黎講完全係on9
後面包夾果2個鏝既走位被個越位人影響左
個球證好適合黎香港做法官
和到已經係奇蹟

都幾慘
對強嘅對手就輸曬
中下遊都食唔到 梗何況big6
第一簽

BREAKING: Manchester City Confirm Signing Of Benjamin Mendy
@波追
幾時收爐
唔係仲有兩條未打甩咩
地位超然
近五場話你知 夏蘭特個數據係迪布尼crry出來
一廢就集體收皮
Pep Guardiola says De Bruyne didn't train because of a personal issue but is back today and fine for the Spurs game
kdb朋友隊
比着我打曼城,一定用兩個高大中堅夾夏撚,搵一個人全程跟實迪布尼。
JUST IN [🚨🎖]: Manchester City could make an offer for Napoli's 21-year-old Georgian player Khvicha Kvaratskhelia in the summer transfer window.

[@Ekremkonur via Fichajes.com ]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞