[BUNNIES] NewJeans討論區(6) - Oh my oh my God~ Ditto & OMG繼續大發!

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
睇返先知Ylva Dimberg都寫咗幾多rv嘅歌
閔代表算唔算又自打嘴巴
出走sm之後搵歌又係搵返sm常用composer
NCT boa bts都有歌係250作
感覺kpop好多都有浸hyperpop味 但係好多都好generic
但係newjeans真係balance得幾好

btw 有鳩
and 之前sweettrip remix過loonatic之後去睇過下佢哋 然後發現有首係grimes作幾搞嘢
所以啲一棍打落kpop話全部係垃圾嘅都有撚病
一人一email叫代表唔好再接interview🙏
韓國仲屌緊 遲下cb又俾人拎出黎鞭多次
同一composer可以係好唔同既歌,Ditto同Hypeboy都係250+Ylva Dimberg,已經好大分別。
自己對耳聽自己野,什少去理嗰D “聽歌高人一等“ 既柒頭。
訪問又咩事
人紅事非多
捧到咁係咩事
呢輯影得幾好
想買了
https://youtu.be/laxPhki0lok

heesoo ver都有,好癲
買lo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞