=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第61回:祝齊藤なぎさ前程似錦!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
新一年痴左線?突然寫咁高質嘅論文
基本對mb 既評價都認同既
愛弓係難擔大任,比較適合做綠葉發光
至於隊長我覺得逢田都大機會既…
正皮比高汁分析引發思考
各位恭喜發財,新一年最緊要身體健康,祝大家抽咩都中
都未真正過年,仲係處於壬寅年
逢田做隊長都ok,但係小澤加盟既時機唔算太差,至少唔係已經出咗幾首歌先加盟,冇咁空降feel,而且佢元偶像既能力,應該都幾服到眾
至於愛弓,對於宜家既佢黎講,始終未係夠料企果個位就真係唔好企(心理同心態好緊要),有配角做可能更好,加上演藝路漫長,指原最初係AKB直頭係做啲騎哩角色咁滯,到今時今日成為大贏家,愛弓呢類型既女仔都係好好咁係團隊裡面攞經驗一步步黎最好,佢勝在個樣睇落再大個啲都仲有條件玩落去,呢吓係最有價值,反而一開始好cute好可愛好王道偶像既人,最初係團隊出盡風頭,一超過廿三歲左右就發覺好難轉到形象,工作就開始減少,人氣亦難keep咗,原諒值忽然都低咗,呢啲偶像年中真係唔少
謝謝,其實唔算高汁,都係突發奇想
補充:唔係講緊天野,係講緊以前各個團既可愛又入型入格既成員,之後佢地個個轉型都好辛苦,而天野就仲係值得觀察既,始終太細,太多變數,襯宜家盡量係個團發揮好佢都係正確既,到19歲開始先諗點轉都ok
有食藥

已投晒JOY既歌
睇翻愛弓STU時期嘅相,反而覺得佢當年嘅妝好過而家,而家個妝太濃

估吓nono有冇去做觀眾
同老婆祝大家兔年快樂 身體健康,賺到盤滿缽滿,心想事成

你呢啲相已經係佢最初期好薯既相黎

佢係STU48最高過峰時期應該係出咗第一隻single之後到畢業之前,即係類似呢啲相

討論多少少,其實佢以前係STU後期同岩田陽菜做showroom果陣,佢個款已經有少少MK,好明顯佢本身應該都係鍾意穿著比較時尚,唔鍾意娘娘地,而講到係宜家既JOY,我諗佢可能覺得自己都已經唔係十五六歲,同佢同年大佢少少既娜糖都畢業了,如果佢係JOY仲玩返清純樣,仲要同班細佢幾年既成員作良性競爭,我諗佢都會覺得唔好意思,反正都就黎入二十路,佢打扮得大人啲都未嘗唔係一件壞事,加上佢宜家同其他成員既打扮有別,反而豐富咗JOY既視覺效果,問題只係佢性格同埋心態真係要改一改,同埋佢最初化妝效果唔好而一吓子令到部份本身識佢或唔識佢既人會嚇一嚇咁姐,自從第二首歌果段時間開始,佢個妝都開始正常返,最緊要有人肯幫吓佢,個樣係會靚返既

最新相都唔係好差,係濃咗少少囉
大家咁話新一年繼續色大谷
Ok啦,平時都只係笑佢膠樣
但無咩心動既感覺…
算鳩數啦你
愛月真係隔住個mon都feel到勁可愛

牙蟹幾勁,離我哋呢啲凡夫俗子越嚟越遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞