[BLINK] BLACKPINK討論區(140) Blackpink Concert唔值得咁多人睇

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
琴晚佢哋有講
LM
收工起碼4點幾先入到
可唔可以幫手睇睇仲有冇手燈
真唔真 係真我即入
其實我都覺交足功課冇失望
話失望嗰啲唔知有冇入場
好耐無去過亞博睇 上一次都講緊14年周杰倫 嗰陣坐企邊位
今晚企block c 希望企我後面啲人會睇得開心啲
今晚睇完又準備失望多一次
又一件風向
屌你
以後睇外國場算 睇唔到都high 啲
兩場都有睇,今晚會再去,我唔覺得佢哋嘅表演有咩問題

不嬲都知Jen表現係好睇心情,況且我就係鍾意佢咁真嘅性格,所以完全唔覺佢咩唔專業 香港個crowd咁垃圾,你點expect佢好似喺coachella咁回饋番班觀眾 唔係話佢可以奉旨hea表演,純粹係想指出其實好多表演者每次演出表現都好取決於台下觀眾嘅反應 有留意佢哋之前Paris, Barcelona, Atlanta Day 2 嗰幾場就知,當台下觀眾投入啲,嗌得大聲啲,少啲舉住部電話,佢哋都會表現得落力同開心好多,尤其係Jennie

想知鬧佢哋個啲人係咩心態同有咩expectation 不嬲去睇演唱會都唔會期望佢哋唱同跳到好似MV同Music show咁嫁啦 同埋老實講,如果佢哋只係勁認真咁跳同唱啲人都實會話場show悶又冇互動,番屋企睇Youtube好過

我相信10個話佢哋跳舞唔齊/走音/咪嘴嘅人,有9個都冇親身去現場或睇過啲演唱會片段 因為好明顯佢哋係有開咪,好多時侯佢哋擺低支咪嗰時同有時甩小小beat都即刻聽得出嫁喎 Rosé solo直頭清唱 HTL,都可以話咪嘴,好明顯為反而反

最煩係嗰班話咩戥俾咁貴錢入場嘅fans唔抵嘅人 作為俾錢嗰個,我睇得開心滿意咪得,就算再貴啲我都會再去
公海嗰個白卡人鳩噏唔使理
佢哋有冇入到去睇都唔知
DoubleMay會然好公道
Livenation story話今日限一人一枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞