[BLINK] BLACKPINK討論區(140) Blackpink Concert唔值得咁多人睇

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
報警
啱啱睇返尋日拍嗰啲片先發現jisoo隻手仔比佢污染左
牙秀都已經好小心 盡量避唔想掂到
條友遞咗啲咩比jisoo?
水晶
好似係手繩
對望到真係開心死
我買咗block b VIP都幾前嘅位置
但係喺側邊嘅,不過前面都仲有幾排,啲人高撚到仆街,但係我唔明白明明係坐位,點解啲人企撚晒起身?咁我睇唔到我又企起身,前面啲人又睇唔到又企起身,後面啲人又睇唔到企起身,其實大家都睇唔到,仲要舉高晒個手機喺度瘋狂拍片,俾咗幾千蚊根本就睇唔到咩?

其實我個位根本就好清楚,只要大家坐喺度唔好企起身,依家喺度睇個螢幕,咁我點解唔買上面啲飛?坐位點解要企喺度?
點解唔一開始就買企位?

我睇完之後嬲撚到仆街,睇到一肚火
我淨係同lisa jisoo對望到
想買手燈嘅話係咪大約五點就要入到去?
早啲去到穩陣啲
我尋日五點到開始排merch
隔離手燈隊好似好快就話sold out
知唔知有冇話限一人買幾多支手燈,如果冇限可能叫個東涌frd買咗先
呢個真係唔肯定 如果係咪都要買既你叫frd買左先都冇壞
想坐係度
返屋企睇youtube啦,睇bp演唱會坐係度
VIP位坐響度
share 條片睇下
咁官方買坐位大家就坐啦,一開始不如直接買企位?大家有得霸前啲個位,依家啲人高又唔坐企喺度,咁人哋咪睇唔到囉,大家坐喺度就睇得到,點解要企喺度??鬼唔知企喺度興奮啲
坐位你可以唔企嗰陣都坐下
但企位你想坐嗰陣就無得坐 連擺件衫都要擺落地下
咁啲人係咁喺度拍片咁不如返屋企睇?全部人棋晒喺度拍片,阻住晒啲視線
岩呀,拍片既全部返屋企睇,咪阻住真fans
呢啲我當然明白,但係我係講緊啲人又高,然後又企喺度之後又再拍片,拍足全程,後面全部人都睇唔到,咁鍾意拍片唔返屋企睇?有冇諗過後排啲人其實好辛苦?
睇韓團,外國band,全場都企係度架啦就算坐位,第一次睇?你expect全場坐係度好安靜fing手燈?
其實唔夠高有無諗過坐上面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞