黃師傅係唔係痴撚線

143 回覆
192 Like 10 Dislike
學黃CF咁講,屋係俾人住
上次有條片連個廳都要起地台真係唔知做乜
真係好on9 個個阿lo
其實呢啲多數係業主要求
但比我係designer 唔會拍呢啲上網
地台再升高做枱果舊野, 我係其他片同design都不約而同見到
業主識自己提出個咁common既做法?
至於你信不信, 反正我是不信了
乜都係業主自己講, 咁個designer要黎托?
designer廢就廢啦
個業主一家都係白卡咁款
比全行屌到仆街?
定係另外個班同行覺得黃師父阻佢地呃錢
根本啲爛尾片就冇講係邊個做,
有一集講掃口都唔識,地台床連底版都冇裝,
打開個櫃下面係地磗笑到仆街,
邊啲人會屌黃CF,心中有數
杰仔師傅好後生太單純未知人性險惡
祝條仆街判頭全家長命百歲百病纏身
邊撚個昌師傅呀?哦 拍條片出嚟話叫啲客唔好畀咁多意見 唔係就等於申請爛尾果條撚樣
段將取義
打手? 我睇黃師父起貨片 對唔住 真係無設計可言
斷章取義呀柒頭
打咩撚嘢手,我上面邊隻字係撐緊黃師傅?打手係講緊你係垃圾昌嘅打手?
d 閪客鳩下鳩下咁, 一開始唔講, 起曬貨先話呢樣唔得個樣唔得
相信大部人都唔係讚黃CF啲設計靚
黃師傅呢條友雖然又貴又鐘意9up

但出發點都好既 佢唔貴點顯得我平
白卡都買到樓仲有錢比50萬人裝修,係水魚白卡
昌師傅d 設計(櫃/色)都麻麻
係新手學diy有d用
收價仲好似唔算平,之前好似有個單位唔包水電都要三十萬
d 傻人俾5萬蚊以為可以裝修曬間屋, 走數先正常
拿!我地真係用到盡ga,你睇下仲有幾多空位嗄。
姐係唔係我自己讚自己,黃師父真係有諗過
黃師傅打手出現
其實間屋整得唔差
呢個黃師父 比全行都屌到仆街
踩低同行上位
又唔問個客比幾多錢
昌師父都成日屌7佢
邊撚個昌師傅呀?哦 拍條片出嚟話叫啲客唔好畀咁多意見 唔係就等於申請爛尾果條撚樣
段將取義
打手? 我睇黃師父起貨片 對唔住 真係無設計可言

呢個係我地皇冠今年最新設計

睇下個廳,標準做法架啦

個判頭拎錢走佬,黃師傅出錢俾師傅執埋個手尾
https://youtu.be/6pdThNLMMLw

原來判頭咁好賺,收個客50萬,
俾10零萬師傅仔開工,
仲要個師傅仔預支買料 
睇條片,個客講嘢表達都唔清唔楚
我估個師傅都係拿閪畫圖,但一定比個客confirm 過先會做
笑到仆街
一開聲已經覺得講野一舊舊
內容又含糊

黃cfu係咁問佢有冇圖
條磨碌白卡仲喺度1999

昌師傅就算撚數啦
佢啲裝修「設計」柒到爆炸
成日口講大義凜然
出手幫手就縮埋一舊 但又屌黃師傅去幫手
主要係尺寸問題 個業主confirm圖紙人地先做 自己又唔跟圖覆尺

話d門細又窄 睇片都唔覺
所以好多低質裝修佬屌黃師傅囉
因為啲客睇完知到啲仆行裝修佬想玩野
唔簽約、唔出圖
啲客醒咗 啲垃圾裝修佬就呃唔到錢
昌師傅話 問裝修師傅問題
就要預咗爛尾好撚惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞