SmarTone 續約

68 回覆
2 Like 17 Dislike
比$300蚊都冇無限
計,呢個叫過冷河
全部sale都知
你唔轉一轉出去,係拎唔到新客D優惠
你續約個價係會貴過人地新客個價
就係咁,佢地唔可以續約幫你做到新客個價
你自己唔過冷河,d sale係做唔到新客
你逼佢地都做唔到
好人d既sale都會提一提你
任何台續約根本就on9
係返都唔會返臭碼通
SUN MOBILE自己續乜都唔駛諗,唔續就照收舊價無WAIVE
係為安全先開2個台,否則SUN MOBILE已經滿足到我
屌 用左10年CSL 加到我3百幾
拖到最尾個月先出204 5G 54GB比我
喺香港 教你一樣野完約千祈唔好續 越續越衰 售後衰 服務膠 轉台啦 我完約轉和記 個sales當我神咁拜又多贈品送 到和記完左可能又返數碼通懷抱
轉咗自由鳥
唔知係咪因為肺炎 完約都無訊息同電話通知 我之前搬屋要搞轉地址先發覺原來得返半個月約
上個月打黎問我所轉唔轉5Gplan,158 110G,反正都用開就轉了,而家用落唔差,反正咩食電就預左架啦,而家用電話,坐低都叉電所以唔覺
咁平
仲平過學生plan
暫時你呢個最抵
唔會再用呢個垃圾台

張單有問題
打CS冇人聽
去門市話搞唔到會Refer比Office
Refer完冇人覆
然後過咗成兩星期比個Message話叫你自己打佢CS Hotline

不斷Loop
問題冇解釋過

再之前屋企想提早Cut個電話Number
阿媽去門市問
職員話叫佢簽張新嘅兩年手機約
咁就可以唔洗賠毀約金
最後結果係,新約簽咗毀約金都要賠足
Email 電話 門市都去哂
冇答案比到

再之前出新iPhone單嘢焗客買貴Plan

最後係同一個Plan CSL平SmarTone 成舊水

好好地冇事用就Ok, 有事起上嚟根本焗你比錢
垃圾台永不碌用
佢地一定有D內部電話
數碼通4.5G咪就係低價抵玩,$120已有全速42M無限數據
5G就係價錢貴少少,但佢嘅速度就更加快穩順
佢都神經
叫我續個120$ 7gb 後128kbps 行4.5g

新客係無限4.5g
$120
唔知點解係咁,但就係咁
果陣叫我續約sell我閪plan 直接轉台算
勁貴,我160蚊有40GB
Agree所有台都係咁既玩法,
何不自由鳥+數碼通無限loop優惠賺到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞