SmarTone 續約

68 回覆
2 Like 17 Dislike
上台真係全部都係水魚,唔明點解仲咁多人中招。
CSL 係咩事架?
大家都5g 佢個價貴咁多既
Overall 好似都係 SmarTone 好少少

4.5g 無限嗰啲應該不了啦
我用5g電話冇理由唔用5g plan架

等佢打黎 試吓問佢可唔可以當新客
join嗰個學生plan先
5G只有食電,倒水,成日reconnect

我都係用5G電話
舊客smartone請放棄,轉台才是上策
我咪smartone轉smartone
數碼通轉左去sosim,$33一個月
今日去問有冇漫遊卡
同我講比$178 有7+1日, 上左台既客先有既優惠
後面痴住張$158 8日漫遊SIM卡係度
1/5/2023-20/5/2023 再睇個apps 續約plan
5月之前千祈千祈唔好聽任何SMT電話
上年完約轉咗去自由鳥個幾月

之後見到SmarTone 喺商場擺檔
Offer 係$128 60GB
5G plan嚟
就做返新客上台了

後來收返文件
原來係大專學生plan
其實轉出去一個月用住自由鳥果d 再轉番入台計唔計新客?有無sales 可以答到?
續約點都唔會平過現價
只會幫你upgrade 速度同數據量等你覺得抵左
要平過現價一定係轉台
5g電話點解一定要用5g plan
唔續約 自由鳥/so sim用1個月過完冷河再用新客戶優惠囉
用得少既話 係呢個好似最抵玩
俾仆街sell屎攻其不備
硬食左$299 + $18 得個20g
有時真係唔可以怕麻煩唔格價
專陰舊客
我都唔打算續smartone
轉value gb算,都係行smartone網絡
咁不如用返SmarTone
好嘅網絡點都係比自己台先啦
咁睇嚟我個個好撚癲…
3對舊客最好
3永不錄用
因為要錢拎去賣廣告,但係服務質素就唔好諗住會改善喇
滿約我全部臭碼通約都會走

話說半年前左右臭碼通搵個姐姐仔打黎話升級我其中一張卡,全程讀稿無提過價錢,迫問佢價錢佢先話大約每日多兩蚊
虎你吖,個PLAN用緊$11X一個月,每日兩蚊即係加60起碼,加成半都唔出聲分明係楝客
本身都唔係收得好,而且做生意手法好有問題,收得好都要走
另外你可以死左條心,佢絕對唔會俾你用新客價或者轉平PLAN,好耐以前香港出現3G限速PLAN我話要轉,個CS夠薑唔俾,結果我MNP咗佢先黎LUR我返去,都走咗啦,你係唔係俾埋果兩年俾我走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞