三國志 · 戰略版 (81)- 兔年行好運!齊齊中金將!

981 回覆
1 Like 2 Dislike
咁講,如果唔反水,其他盟力就有份出,彩就樂天拎
日日撞八九,仲要唔確保割據

佢地話落匪二百打全部,我地又要唔理照幫,當我地加油站。班友心裏面又串串共其實都係利用我地。樂天係勁的話落州俠隔離打喇。
你叫我地有乜遊戲體驗?
俠要600打1400
咁佢揀唔中你,你咪要打俠,係其實盟要求你打咩
如果俠600個係有能力贏,你估你有得反水咩
收到,建議下季搵三個紅服自己互打。就好似第二季咁分,逼不及待要看看了。
人地俠都話淨係派左一組打一盟
你一盟打一組都打唔贏要反水
直接啲講咪得
其實屌反水屌兩下就唔屌嫁啦
係要搵幾萬個藉口話自己反水有理有咩為
粗粗地認左佢下季改名再嚟過咪算
落匪二百打全部點解重來唔回應?
笑撚死,之前就上黎洗白
呢家比人爆對話圖就馬上兜
我點知可能打官匪掛,你知國土幾嘔心

你又唔想打俠,但又一開始入左打俠既聯盟黎發育,點講都講唔通
道理類似問點解分入9001服,總有人要企出嚟打㗎喇
呢啲咪偷換概念
成日講到晴媽600打1400同樂天話200打全部係同一件事
樂天係話200下匪打全部 佢地而家咪落左
晴媽仲係咪600打1400
係咪真係好似佢咁講唔care 霸業
睇返毛爸賽前個直播
樂天開季前講嘅野無一樣野係唔中喎
你重課嘅
好耐冇再課一條龍
俠嘅嘢其實我唔知咁多,你話佢我都冇幫佢護航
見唔見到右上角細字
巴打話無人回應我咪回應下
人地都落哂匪有咩好講
佢地阻唔到人落匪但俠可以唔同麥尞大叔結盟
兩個概念嚟
好心就唔好賴人啦,你作為無被俠選中既盟被逼敵對關人咩事,既然人地唔要你就應該靠自己協調啦,樂天落匪亂俠,你地唔識得利用,又話人地利用你 10季麥寮元老到底知唔知三國點玩架
容我張狂!魚唔過塘唔肥!
只有十姓家奴既牛絲先知邊堆人帶得掂唔掂
返回
牛絲叫你收皮呀
同俠好夾 千錯萬錯自己冇錯
聽講你地一開始都係搵俠傾 點知人地唔要

成日話樂天避戰 俠唔可以打劍閣入武都打樂天架咩
特登開另一邊打你地班傻尻就知咩事啦
仲有1個半月 咩成就都解哂 開始左野怪生活
其他完季巴打有咩部署? 又要搵GAME攝真空期
如果你一開波唔想打,應該兩邊聯盟都唔好入
咁你又加盟左,又入資源洲
我唔知資源洲仲有無其他盟俾你打啦,如果無,咁你覺得入去係做咩
琴晚先第一次見到妍妍子
好高戰功果個? 好似月靈字頭既都好好打
前幾季我記得好多都好高戰功
係咪有圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞