三國志 · 戰略版 (81)- 兔年行好運!齊齊中金將!

981 回覆
1 Like 2 Dislike
冇諗過同一樣既招同對白 又出現係另一個盟身上
63真係好有料, 仲好似會叫人檢討點解留唔住佢地合作
然後同63合作既人就話對家窮, 可以學63拎錢黎收買佢地
窮就收皮啦呢D

真係CLS 希望下季唔好對到63服但想對到奶佢地既
小弟在28有一點關係 知道的東西很多
照啲文字理解

63本身已經同阿任(威盟盟主) 傾好咗,但威盟有批人(白卡佬+小落)就唔知,然後確診就過來同佢地傾?

媽好亂
我對於派錢呢D行為就覺得冇咩問題

但一開始講到咩600打1400
之後又叫人組織1400人同佢地打
實際已經放哂暗摏
比起D咩錢收唔收買, 佢地呢D行為仲反感
三戰最強盟

呢個女人真係令人心寒
打個機打到咁真係唔知為咩
奶佢既更加係
唔知以為派幾層樓 派果幾十蚊150點MYCARD都拎出黎講話人唔抵得
其實都幾可悲
就咁睇 任=落
生哥=28反抗派
確診=舔狗
我就覺得變撚晒質
打機變打工咁
一直以黎我認知係搞活動派下卡
原來係可以拎戰報換mycard,仲要係持續長久
好撚肉酸,要用mycard令盟友郁
咁樣俾你打贏,咪一樣俾人笑
以我所知 一開始威盟因為認識某人在俠有關係後咁諗住組隊既,點知比人拒絕,然後咁咪照打,之後搵佢地傾做伏兵有傾過dc開埋line語音
如果係自己盟既我當係激勵盟友啦..
買起人反水先係最肉酸
一開始係度扮哂野

奶佢既就係度話人唔抵得有得分果幾十蚊MYCARD, 好可憐..
掉轉睇 幾十蚊/幾百蚊MYCARD就買得起佢地打工
都幾可悲
同威盟傾果陣都無講過比mycard架
我係見今日D朋友POST果個霸王唔知咩盟既係世界頻
係咁話人唔抵得, 叫樂天學63一樣拎錢收買佢地
希望下季撞到呢D傻仔
600vs1400
最後當然有人拒絕左
打邊爐咁 買住牛肉腸仔先 唔夠食再揀
一定食得飽
都好過反水,輸咪輸,贏左無誠信,玩得咁辛苦 真係當自己個個係曹操呂布咩
respect
其實派俾友盟都唔係咩好事
呢個遊戲本身將獎勵set到好少quota, 就係想贏果邊都唔團結(雖然獎勵好屎下),玩到一半可能嘈下
晴媽派mycard其實係令到友盟無遊戲獎勵都無所謂,開左外掛咁無視遊戲既限制,咁一定團結架

有人話仇富,咁你打機出錢買外掛都唔係咩好野黎
打個機姐 唔知以為贏左有寶
棄坑就咩都唔係了
為左果少少野 輸哂人格
話仇富我剩係記得阿萬
自己入63之後屌人仇富 笑撚死
但佢個台太垃圾唔想睇
三戰剩係睇阿莫同夜神之月 但夜神好似好少開了
贏又唔係未贏過,輸又唔係未輸過
阿任應該唔係小落,因為確診講白卡佬同小落有誤解

中途有句唔好笑阿任,咁睇得出阿任唔係揸fit人(可能阿任=外交官,白卡佬=揸fit人)
都真既
咪係
玩左10季連牛絲都拎過霸業啦
仲有咩好吹奏
2個人黎 正副盟主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞