[I/A]魔力寶貝:新世界(4)有活動未,唔要儲值活動

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
機率野真係博唔過
之前拎3圖去3改 只係合格 +2同加1技格
今日見3圖8萬幾 買返張試下
今次2改 就優秀 +3 同加2技格

一圖真係拎黎刷寵黎賣/博改圖only
後面唔好貪心就得啦
依幾日成日有極品殘廁 0技0擋
蝕到入肉
見到殘廁真係好傷
洗多張囉
最後洗多左2張
唔計卡錢,4萬金換600萬
洗1~2改 洗唔洗4萬金
我發覺雙月卡最好賺錢既位就係係交易所收萬零蚊掉2~3銀寵

岩岩實測左 4500分 再用點卡買既改圖1 去鳩改一次
再學埋技 唔好彩都至少有4900

好彩d 就可以博上5100

至少都有改圖2

一張改圖2都34560金
今日買左4隻寵 出左兩張改圖3

大戶玩法就好似清巴咁 收d 3x 萬金寵 改兩改 上7100以上
至少都保底改圖4

大家仲有無穩賺大法
黑仔次次都圖2點算
其實好多人都咁做,問題係bid到既難度仲高過出3圖
你講錯。係歐洲人玩法,非洲人倒貼蝕死左
同你計條數先 我今日買既都係10000~15000左右一隻
當你掉3 買15000金先

之後用點卡換改圖1
成本都係15000

加100萬銀幣左右
=25% 改圖1
50% 改圖2
25% 改圖3

即係你已經有75% 賺返15000金

就算你係交易所買埋改圖1(1張9000金)

成本都係24000金

而一張改圖2 係34560金

但要上5100 要多一張改圖1 去2改 fail 機會大好多
我計過就唔建議升上5300分
非洲人頂多出改圖1 都有9千金保底呀
蝕6000姐
除非你改圖1 都係用金買啦。。。
75%係賺,長賭好難輸
問題係bid寵你一日未必bid到一隻
一張改卷9xxx當一萬, 頭2改都衰左 得160萬
4萬金都都仲接受到既。
點卡都係成本
岩 同埋我既玩法就淨係1改
唔會博2改
因為2改出殘廁既機會極高
咁樣你蝕既機會會低好多
又窮又非洲試幾次25%已經無心機
你講得岩,但比較哂時間。所以我無咁做

我都係靠自己捉黎改
同埋每日賣高技石同藥水
好過課魔幣換金囉
所以我上面都有補充 你可以直接用9000金買改圖1
而唔用點卡
賺少d 咁解
高技石點樣每日有?
高技石點黎?
正常賭法係10000金左右買3檔銀卡寵
再9000-9900金買2張圖一改,改完唔夠分就學技
咁成本under30000金賭25% 9000金,50%38000金,25%10萬金
點卡留黎升人啦梗係
賣藥水就每日必做的
我自己捉有八成都係掉5 只能換改圖1 so9sad
沉左成星期無收入,睇住d 金幣一日比一日少唔知點圍皮,寵又捉唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞