[I/A]魔力寶貝:新世界(4)有活動未,唔要儲值活動

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

歡迎活躍玩家加入S1公會:Lihkg
每日記得
家族建設,捐獻,餵食家族獸
三樣野都係好快做完

限時8點家族任務:

訓練家族獸(組隊)星期日:只係要打一次,但最好攞最高分,殺晒全部怪

家族資源爭奪戰(組隊/單人)星期二同四:主要搶挖礦拎分,某時間會有中央礦,所以人多有極大優勢,贏左有多d超級技能書bid同家族分紅(金幣)

家族酒會(組隊)每日:烹飪,之後組人掛機/開團打大地鼠拎材料(烹飪好有用),食晚宴
flyon族長大人 小攻略

如果係for賣寵/拆卷
每少一檔 +50分
學技 +5分
升技 +5分
改造技能+200分 橙技加400分

由4300分開始每分段係加200分 所以例如你449x可以加多少少上4500 賣就貴多一百萬
7100分開始有機會有5lv 改圖(可以考慮交易所買金卡 買得大賠得大)

缺銀幣就建議交易所買啲5檔內既銀卡5級寵 螳螂
升到50就用一卷鳩改 學埋技升埋技(銀幣)
加加減減到4900分就賣到600萬銀幣
我係咁做je 你可以考慮其他玩法

寵方面 史王任何職都啱用

傳咒呢啲如果要搵坦寵可以考慮黃金樹 藍史 普通樹精
金樹一改學超級絕處 二三改就睇你銀包 坦大把技

其他打手職可以考慮魔寵
丸子最強魔寵可以用到尾
(超級)起死 元素衝擊 魔攻提升 強襲 生命
有呢五個已經好好揪

Pk用比特 鬼靈 或者鳥人類如幻歌妖 白鳥玩速度咒控
騎寵可以騎之後既藍翼龍 獅就抽到就騎 (出場無q用)
有錢就騎黃金巨龍

攻寵就得木乃衣之類 或者黎緊雪山捉喪屍
咩螳螂黃蜂嗰啲唔好搞 金怪貓熊後面都無乜出場機會
火精風精 水藍鼠呢啲變咗功能寵 建議有幾隻主力寵先

黎緊仲有鼠王抽 都好撚勁

btw 人始終勁過寵
用大筆錢搞寵之前搞好覺醒 裝之類先
邊條仆街1001唔開POST
仲係嗰篇
其實hea 打
苑夜有J絲打

好重要啵
新手上路必睇
搵銀幣係呢個方法最爽

委屈
下次可以改一改唔一定要升50lv
但我想佢一改圖平d
體驗過3000金,依家9000我都唔想買
同意
60後又一堆野用銀幣…
但見到9000又唔想買
lm
佢上次唔係錄左音咩
想問下巴打們,而家戰令50lv 拎果件稻荷時裝,係咪過左,應該短期內都唔會有方法拎到
假啦
聽唔到
剛剛賣左隻18萬,應該賣平左
魔攻19/20
強力冰凍減魔8/10%
原來1001左
對唔住大佬
大把啦..附魔材料,礦買返黎賣銀幣都爽
不過冇晒工作室 D材料又貴晒
滿檔水藍幾十萬有交收
不過真係無乜人用
屌...搵唔到GAME... 轉陸服算
改下就變5改圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞