[MOOMOO]MAMAMOO討論區[59] 港場(笑死) 大家要小心返屋企~

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
琴日可能仲有啲生疏?又或者琴日啲人冇咁high,所以佢哋客氣啲,今場氣氛真係太好,個個都當自己係最後一次見MAMAMOO咁樣出盡奶力嗌,所以佢哋都俾返咁多感情俾我哋
同樣心態,一開場已經眼濕濕
希望唔好係最後一場,今日真係好正
之前睇其他團,真係一個人就衝左去睇
無野架,自己一個排週邊,自己一個坐不知叫得幾盡興,無野好尷尬又無人識你嘅
放心去吧

有人陪只係有個識嘅人陪你興奮同你可以即時分享之嘛

無問題架
好後悔睇完7號嗰場冇即刻收8號嘅飛黎睇淨係睇你地講都知同7號嗰場完全唔係同一回事
本身冇朋友都諗住自己去
咁啱有frd想睇先一齊
唔覺得你有囉 明明前面po仲串柒柒話生得高大家都俾咁多錢排頭位咪頭位
其實你自high咪自high,唔洗講到咁有深度
你下次咪問下後面俾你遮到嘅人各位我之後會派應援架,大家介唔介意俾我一直遮撚住啊
真心同7號有比較

你聽返錄音再加下啲twitter 片代入下喇
佢就好
七號罰坐左成晚
屌聽日星期一而家仲係好high,係咁睇返自己拍咗嘅片,咁點樣瞓
今晚氣氛真係好好
睇香港嘅演唱會冇試過咁high
已經睇緊再睇落去今晚唔使瞓都似
聽日仲要返早
本身就係因為聽日要返早先決定唔收,結果…
same如果成場都可以好似LIEC咁嘅氣氛就好
我周圍啲人都唔叫,得我一個係咁嗌
今次演唱會等咗三年,仲要咁好氣氛又真係好難瞓得著
玟星 心心
容仙 大癲
自己係梳化睇左3個幾鐘啲片宜家仲係咁好似聽到啲音樂
encore真係好開心
如果去其他國家嘅場仲好笑

上個月去媽木韓場尾場,突然聽到身邊有人講廣東話
原來遇到港木,之後講返大家都有睇頭場,分享緊solo 嗰part 大癲

個港木講左句"咁多年之後終於又見到文姨姨個隔肋底" 真係SLS

有時一個人去真係無咩所謂,因為大家在場嘅目標都係一致
想問日月嗰張會唔會有原圖link?
睇完你地回覆 ,之後會識做了
Yes I am 容: moomoo們 大癲~
而家追返你個reply
收到你
https://twitter.com/its_just_skyy/status/1611761028983033856?s=46&t=242TVkloaIxbNxTolEv8zw

啲圖都係Twitter搵
打返logo個名加mamamoo就有

佢又update咗啲相 容靚到天使咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞