姜糖:全部姜糖一致退飛,俾ALAN WALKER知道原來姜濤咁勁,以後沒有人再夠胆欺負我們姜濤

456 回覆
1819 Like 72 Dislike
Youtube好多教學示範片都搵首歌黎做theme
班姜糖可唔可以分下主次
Alan Walker其實先係演唱會嘅主角
鏡 (包括姜濤本人)只係嘉賓

一知道姜本人嚟唔到,全部姜糖就集體蝕錢放飛
講真咁樣真係好撚肉酸
家陣人地Alan Walker堅國際巨星
唔係Alan Walker fans嘅可唔可以都畀返啲尊重
個陣D人仲讚AW得個10幾歲仔就識作歌
我估鏡粉都唔知AW係97年出世 只係大過姜濤兩年
但係人地才華已經勁到兩年內紅哂全世界
一條片全隊屌囇
Ian, AK, AL, Antony, Edan 直頭點名屌
林狗商台viutv全部屌曬

真心似被害妄想
講野充滿驅風油味
依家呢個世界仲邊有懷才不遇
佢地比人屌都唔會諗吓自己個偶像
點解會係洗版式咁被屌
整係覺得人地點都要逼死佢咁
人地個ig followers個數完勝12個ig followers加晒落去嘅數

尋日屌咗姜濤同姜糖成日,冇錯我係hater,但其實都好想用一個盡量客觀少少嘅語氣,真心真心好想你地諗下自己有冇問題。

其實真係想問你地班姜糖,係咪真心覺得集體退票冇問題?你地姜糖自己可能圍內覺得好有型,但其實外人睇、國際睇,只係會覺得你地好唔尊重表演者,好失禮香港歌迷同姜濤咋。

Alan先係今次嘅主角,唔係姜濤。明白你地冇偶像睇會失望,但冇必要用呢個咁核突嘅方法,搞到主人家場面咁肉酸,有時追星唔好咁自我中心。

外國明星請自己偶像做嘉賓,係一種光榮。但你地將一件咁值得開心嘅事扭曲成為一件笑話,其實好可惜。衰啲講句,其實都係你地自己攞嚟。

一個請姜濤做嘉賓,姜濤臨時甩底都唔緊要,當佢真係病。但你地班fans可唔可以唔好搞事?你地自己諗清楚啦,你班fans搞事,杯葛外國歌手,到頭來外國歌手只會唔敢請姜濤做嘉賓㗎咋。

你地失禮自己唔緊要,但你地咁樣只會害埋你偶像,亦唔見得你地有幾愛佢。

唔好屈我咩盲反咩打手,真心想你地諗下自己有冇問題。
一個外國明星*請姜濤做嘉賓
d"!"
因為啲傳媒成日吹噓mirror,令到aw誤信咗以為mirror係香港人氣真係好高,覺得佢地一出嚟係會全場尖叫炒熱個場點知現實係haters仲多
簡單嚟講 睇AW既唔會係鏡粉 倒轉都係
兩邊都唔會enjoy 對方既表演
佢身邊年齡層咪就係阿叔同廢老正常後生一代都一定聽過faded
咩藝人同Mirror先會夾到?
唔知係咪事實
(我信係事實,唔係神早出黎澄清)
真係好撚仆街,勁多人想睇都無得睇
呢加係你姜唔去,人地都比足面邀請姜上台
你缺席已經唔專重,仲要係人地演唱會玩野
以為自己好勁秋
AW根本唔會比你影響到
你唔睇咪比有心人睇
攪AW係做乜撚野
重要係入面咁大班人無人覺得有問題
入面無人做pr?
之後香港外國明星都咪撚請佢地
人地唔知邊個又感冒斷腳
又搶哂自己歌迷D飛唔黎睇
薑嬸追星追到咁冇智商,啲PR仲有面吹奏話係咩專業人士
成班人練習不足, 跳衰埋; fans又羞家, 尊重都唔撚識

好想同AW澄清返: 「其實佢哋唔係香港天團嚟㗎, 你俾人fake咗啦」
佢返到去同人講: 原來香港天團係咁嘅水平
醜撚到...
唔知韓國MAMA黎香港搞又請Mirror既話
呢班鏡嬸敢唔敢玩野
啲鏡癡真on9到一個極點,就好似黃世澤一樣咁撚黐線,乜9人都嗌熱狗流正、乜9人都話係TVB打手、乜9都係人哋嘅錯,自己啱撚晒,唔支持Mirror嘅就係共產黨,等於唔支持2019革命 (但Mirror同2019有乜撚關係?on9都有個泡啦唔該)
班友以為自己先係世界主人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞